Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-04, 15:46   #1087
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BlackCobra Visa inlägg
Härligt att det går att köpa sig fri från reglerna här på sharps. Undrar hur mycket man får betala för att köpa sig fri från att göra rasistiska påhopp på folk, sprida falska rykten etc

Hur som helst, lycka till med ditt nya projekt. Kommer följas!

edit: förvånad att min post fick ligga kvar så länge. Sharps är kanske lite annorlunda mot att ta emot lite kritik gentemot rekatochklart ändå
Det var inte hela sanningen han presenterade faktiskt utan vinklades för att få Sharps att framstå i dålig dager, men det är honom fritt att göra.

Angående det du citerade så fick han erbjudandet samt ett annonspris i sitt första PM från oss att Om han vill starta en betaltjänst/sida med vinstintresse och marknadsföra den på Sharps så fick han betala för den annonsplatsen precis som vilken annan sida som helst som man vill marknadsföra/göra reklam på. Priset han fick var ett lägre pris än vad marknaden ligger på med tanke på antalet sidvisningar och unika besök som Sharps har per dag.
Ville han inte betala för en annonsplats så skulle det strida mot forumsreglerna att som vanlig medlem att marknadsföra en sådan sida då den har ett vinstintresse.
Han berättade då att han inte har planer på att lansera en betaltjänst eller driva en sida med vinstintresse och därför tackade han nej till det förslaget. Iom att han klargjorde att sidan inte har vinstintresse så fick han förklarat för sig hur regelverket ser ut och vad som är godkänt och inte godkänt, det är där vi är nu och det är även därför tråden låstes upp och han tilläts fortsätta skriva i den.

Att likställa det med att köpa sig fri från reglerna är inte rätt. Då det ena är ett affärsavtal mellan två parter och det andra är ett medlemsavtal som ni medlemmar godkänner när ni registrerar er på forumet.

Det är sällan inlägg raderas såvida de inte handlar om regelbrott/offtopic heller så din förvåning är ogrundad faktiskt. Dessutom rapporterades hans förra inlägg för "reklam/marknadsföring" utav medlemmar. Men vill du diskutera regelverket och moderatorshanteringen så görs det inte i denna dagbok utan det får du isåfall ta upp under Feedback & Frågor.

/MOD
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat