Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-04, 23:19   #36
Pilkast
 
Pilkasts avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 4 858
Sharp$: 604

Rektävling 2014
Stats: 0 - 1 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Den som tror att sharps från början eller framgent INTE har eller haft som mål att bli vinstgivande är bra naiva... Alla som startar slika sajter har ett ekonomiskt syfte i slutändan - detta kan ingen tvivla på. Om det sker via bra managment och bra tips som de själva kan dra nytta utav och/eller genom andra uppgörelser, läs pengar från spelbolag, vet vi inget om. Men att tanken och ambitionen självklart finns där är enbart både sunt och ett måste.

Dels så kan inte sidan finansieras enbart genom glada entusiaster, för dessa tröttnar snart, och inte heller genom de få intäkter jag kan tänka mig de nu får från spelbolag som får viss reklamplats på sajten.

Det torde för alla vara uppenbart att sharps och dess skapare någon gång i framtiden skall generera en vinst som kan dryga ut deras egna spelkassor - idiotiskt vore det annars. Det finns inga altruistiska tankar hos sharps skapare. Den som tror det är otroligt naiva och verklighetsfrånvända. Vi lever i en tid där den egna vinningen är Alfa och Omega, inget annat!

Då vi ständigt får höra att moderatorer och skapare utav sharps gör detta frivilligt och utan personlig vinning så förstår man att det finns en annan framförhållning där vinstintresset står i fokus. Inget fel i detta. Tycker även jag, dock, att detta inte är att hymla om - ingen lägger ner så mycket tid som sharps moderatorer och/eller skapare utan att ha ett framgent mål som innebär ekonomisk vinning...

Eller har vi att göra med ett gäng som absolut inte bryr sig om ekonomisk vinning? Tillåt mig tvivla - ingen som håller på med spel, på det ena eller andra sättet, vill gå back i det långa perspektivet, varken ekonomiskt och/eller tidsmässigt. Sharps självklart inget undantag!

Kan sharps få till stånd ett fungerande system där både sajten och medlemmarna kan komma till ekonomisk vinning, så är jag för detta, helt klart! Hur detta skall genomföras vet jag inte även om jag har vissa idéer kring detta.

Det kan vara att sharps begär/förfrågar att få anordna tävlingar där spelbolagen får vara med och sponsra den idrott i tävlingar på sharps där den sajten är specialiserad för. Ex. Bet365/Unibet/Expekt/Nordicbet etc. i trav. Torde vara enklare att få bolag som verkar på den svenska marknaden att nappa på detta.

Tävlingar där medlemmarna via sina rekar kan erhålla antingen väldigt förmånliga bonusar och/eller pengavinster vore att föredra! Tror inte på detta med "gratis" spelförslag från diverse dubiösa spelsajter som inte levererar, som nu finns/funnits på sharps via diverse cappers. Särskilt inte när så mycket information och kunskap redan finns här på sharps - varför gå över ån för att finna vatten...?

Jag skiter totalt i om sharps drivs/kommer drivas i ett ekonomiskt vinstsyfte - bara vi som medlemmar får en möjlighet att ta del av härligheten!

Detta, det lovar jag, skulle både sharps och dess medlemmar tjäna mycket på - sanna mina ord!

Hoppas på ett bra sharpsår 2013 och framåt...

__________________
Win some, lose some...!

You´ll Never Walk Alone...

Senast redigerad av Pilkast den 2013-01-04 klockan 23:24.
Pilkast är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat