Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-05, 13:27   #71
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BlackCobra Visa inlägg
Första bra svaret som inte handlar om annat än kostnaderna

Som jag nämnt tidigare skiter jag i om sharpsgrundarna får 10 000 kr var i fickan varje månad eller om dem går back. Den diskussionen kan man ta i en ny tråd. Kan starta en åt er om ni inte orkar så kan vi ta kostnaderna i denna tråd.

Så det är troligtvis dryga tusenlappen per månad i utgifter. Undrar vad sharps får för reklamen man har på sidan. Ville man ha 4000 kr/månad av Lazlo för några sketna inlägg i sin egen dagbok lär inte de 9 spelbolagen betala några hundringar var alltså för att vara på startsidan. Det kan bara en fullkomlig idiot tro på.
Spelbolagen betalar ingen summa för att synas, inte hos oss iaf. Pinnacle betalar % på av vad som omsätts eller går plus, minns ej exakt. Betfair betalar % på avgifterna som användarna betalar till dom. De bolag som sedan lades till i efterhand förutom Pinnacle, betfair som vi körde på länge betalar % på alla kumulativa förluster.
Ovanstående info kan du själv ta reda på genom att surfa in på spelbolagens sidor och läsa på vilka affärsmodeller de har att erbjuda.

Vi har fortfarande ingen redovisningsskyldighet.
Vi har heller ingen skyldighet att presentera våra intäkter gentemot våra utgifter offentligt på forumet.
Det är inget vi ägnar tid på heltid och ägarnas huvudintäkter/försörjning kommer inte från detta forum utan det kommer från heltidsarbete på annat håll/andra projekt.

Resterande är spekulationer och falska anklaganden. Ni har redan fått svar på att det är en hobbyverksamhet som bedrivs.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Alanya (+10)
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat