Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-08, 19:02   #8
AndreasB1897
 
AndreasB1897s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Blekinge
Inlägg: 1 792
Sharp$: 3864
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av eklund81 Visa inlägg
Kör mina specials inför VM, har tidigare gått väldigt bra i takt med OShandbollen tidigare med 3/3. here they are -

H2H
Slovenien - Serbia
pick Slovenien 1.90@unibet

Slovenien är mitt favoritlag spelar roligaste och snabbaste handbollen i världen.
Iår har de bara blivit bättre än de varit tidigare år i EM osv. Klassspelare som Zorman, Dolenec, Skube, Zvizej*2,Gajic och Skof i målet så utgör de ett sjukt stabilt lag med världens smartaste playmaker i Zorman som även har rutinen samt galna genombrottsspelaren Skube som ledde sitt Celje i segern över Kiel bland annat med double diggits. Kanter i Gajic och zvizej som är lika bra som danmarks och frankrikes. Även stortalangen Dolenec på h9 som e klar för montpellier nästa år. Iår har de även med sig min personliga favorit marko Beszjak som också är en playmaker som gör allt rätt. Inte sett 18manna truppen än men förhoppningsvis kommer Bilbija med från Minden som är 2m lång och kan tillföra lite skottkraft dock förstöra de snabba spelet.
VMs mest intressanta lag helt klart.

Serbien är jätteöverskattade i form av Momir Ilic, Vujin ,Nincevic och så vidare. De var jättebra på hemmaplan som alla värdsland är men i OS visade dem att de inte utför något hot. Darko Stanic är en hjälte men han kommer inte kunna göra något åt serbernas stela anfallsspel. Torskade förövrigt mot Egypten i en träningsmatch med 12 mål, vilket är ett bevis på att de inte finns någon bredd i en den 18mannatruppen som tagits ut. Dessutom så är inte Stojkovic med är jag 99% säker på vilket gör att de kommer tvingas spela med Toskic på linjen som inte är något speciellt alls.


H2H
Island - Ryssland
pick Ryssland 2.50@unibet

I Island sker en generationsförändring som kommer störa nationen ett antal år framöver. Till turneringen saknas tre TRE av de stjärnor som varit bäst i laget under hela 2000talet. Peterson, Stefansson och Atlasson saknas i ett lag som inte ens har varit bra på senaste tre åren. Istället för Palmarsson,olafur,atlasson,peterson,Valur och gunnarsson som varit legendariska ihop så kommer startsexan se ut som följande

v6 Valur,v9 Gustaffson(debutant mästerskap) m9 Palmarsson h9 Hallgrimsson(Paris)
h6 Runarsson(Bergischer) m6 gunnarsson.

En punkt på Palmarsson så kommer de här laget ha det väldigt svårt i anfallsspelet.

Ryssland å andra sidan har även ett rätt okänt lag för många men är ett av de lagen som kan vinna mot stornationerna som Frankrike, Danmark och Kroatien. Laget är hämtat från Chekhovskie som spelar i CL och i princip alla spelare samt spel är hämtat därifrån med lite extra krydda i form av Pavel Atman som kommer bli en av världens bästa playmaker även Igropulo från Berlin. På v9 har man ett av turneringens bästa skytte i Sergei Harbok som skjuter som en gud. Enda frågetecknet är kring h6 Kovalev som lett skytteligan i CL enda fram tills dess att han skadade sig.

Om någon hittar bättre odds skriv gärna.
Ja det ser vi ju nu, man kommer få det svårt detta mästerskap..

Förövrigt grymt kul att du tog dig tid att posta lite tankar, uppskattas enormt!
__________________
Twitter: @AndreasB1897
AndreasB1897 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat