Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-09, 00:13   #6
FoxMulder
 
FoxMulders avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 279
Sharp$: 3897
Standard

Hmm, tycker poängspelet är lite för riskabelt med tanke på att Lakers ställer upp med ett helt annat lag jämfört med tidigare. Howard och Hill är ju ändå lagets defensiva stommar och med dessa två herrar borta kan jag inte se vem som ska kunna stoppa Harden, Lin eller egentligen vem som helst som bara kan löpa in under korgen o lägga in bollen. Gasol är borta (vilket nog inte är en jätteförlust varken offensivt eller defensivt med tanke på hur spanjoren spelat denna säsong), men det betyder dessutom att Jamison kommer få många spelminuter.

Lakers offensiv måste fungera för att man ska kunna hänga med i matchen, för defensivt har man varit värdelösa, speciell mot yngre lag som gärna springer (som ex. Rockets).

Visst är 220 poäng en skyhög lina, men det är upp till Lakers försvar om den linan ska hållas nere (alternativt att ingenting fungerar framåt heller = blowout för hemmalaget).

Lycka till!

PS. Funderar själv på att plocka ett poängöverspel på Kobe Bryant, men risken finns ju att laget blir krossade = mindre tid för honom på plan för honom då att göra poäng

Senast redigerad av FoxMulder den 2013-01-09 klockan 00:18.
FoxMulder är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat