Ämne: hetsarn - NFL
Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-11, 23:22   #168
hetsarn
 
hetsarns avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 382
Sharp$: 1736

hetsarn NFL
Stats: 238 - 208 - 14
ROI: 110.76%
Vinstprocent: 53.36%

Standard

Söndagens matcher:

Seattle @ Atlanta, 19:00
Seattles bästa pass rusher, Chris Clemons, blev skadad förra matchen och är ute resten av säsongen. Självklart ett avbräck även om det inte speglas pointspread-mässigt (vilket det inte ska heller). Rookien Bruce Irvin kommer hoppa in i hans ställe och bli en 3-down player. Han har hittills under säsongen nästan bara använts vid passing downs, blir intressant att se hur han klarar av att spela hela drives.

Det är mycket snack om att Atlanta är bra i regular season men chokar i playoffs. Jag tycker inte riktigt det stämmer när man ser till vilka tre lag de mött. Arizona, Green Bay, NY Giants där alla tre lagen gått till Super Bowl den säsongen och de två sistnämnda även vunnit Super Bowl.

Matt Ryan och hela Falcons är riktigt vassa på hemmaplan i sin dome, han har ett 33-6 record som starter på hemmaplan sen han draftades, vilket är bäst i ligan bakom Tom Brady (och ev. Brees). Russell Wilsons tidiga problem på bortaplan den här säsongen tycker jag inte är värt att lägga någon stor vikt vid då han skärp till sig och putsat till statsen.

Seattles CBs (Sherman och Browner), som antagligen är det bästa CB-paret i ligan (i konkurrens med Bears), går en sjukt intressant matchup mot två riktigt bra recievers i Jones och White. Sherman har varit ligans bästa corner den här säsongen sen Revis (NYJ) blev skadad. Antar att han får ta sig an den lite större Jones.

Atlanta har haft ett ganska svajigt run defense och får den här gången möta Marshawn "Beast Mode" Lynch. Kan bli en potientiell katastrof då han radat upp matcher med 100yds+ den här säsongen.

Linan ligger på Falcons -3 och fördelningen på antal bets är jämn (53%/47%).

Houston @ New England, söndag 22:30
Senast lagen möttes, tidigare den här säsongen, vann New England stort. Minns att linan låg kring -5 på Pats, den här gången ligger den på -9.5.

Pats TE Gronkowski var skadad förra matchen mot Texans men är spelklar inför denna, tror han kan bli ett riktigt hot mot Texans safeties. Det här är även första matchen på hela säsongen som han, Hernandez, Welker och Lloyd är skadefria samtidigt.

Nyckeln till framgång för Pats är att stoppa två dominanta spelare; JJ Watt i försvaret och Arian Foster i anfallet. Nyckeln till framgång för Texans är att Foster kommer igång och får vara delaktig så mycket som möjligt, han ÄR deras offense. Deras passningar bygger på play action där han är inblandad och en jävla massa runs. Tror han hade flest carries i hela ligan den här säsongen, helt klart i toppen åtminstone. En annan viktig punkt är att försöka variera play calling patterns. Såg väldigt mycket run-run-pass mot Bengals och det blev lätt förutsägbart.

Överväger ett spel på Texans här, men vill gärna åt nyckeltalet +10 till ett vettigt odds. Public kommer nog fortsätta pounda Pats (66% i dagsläget) med de två lagens senaste match i minnet.
__________________
"Are you gonna bust somebody in their mouth!?"
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
pojkrummet (+5), lordagspippi (+10), Alleh (+5)
hetsarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat