Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-18, 21:16   #67
Mr.DEE
 
Mr.DEEs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 143
Sharp$: 1033
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MrBizniz Visa inlägg
Jag köpte mitt aktiepaket redan våren 2012 och har med stor nyfikenhet tagit del av alla inlägg här på forumet. Tänker inte på något sätt försvara Yobetit eller uppenbar felaktig information i denna tråd. Det enda jag vill informera om är att Yobetit faktiskt gör något som ingen annan aktör tidigare gjort inom denna bransch. Om man som många här på forumet har stor erfarenhet av arbitragehandel och vet vad som fram till nu fungerat och inte fungerat så är det irrelevent för hela upplägget är annorlunda.

Jag har själv stor erfarenhet från valutatrading och den matematik som ligger bakom handeln och har därför en helt annan syn på sportarbitrage än de som saknar denna insikt.

Konstaterar samtidigt att det är beklämmande att läsa vissa personers inlägg som totalt saknar bärighet gällande fakta. Det är en tydlig känsla av "fear of loss" och bara för att man själv inte är med på tåget så ska man rättfärdiga sitt eget beslut med att attackera de som valt att tro på denna idé.

Jag är inte intresserad av att bemöta ev inlägg eller frågor på det jag skrivit utan nöjer mig med att se hur det gått för Yobetit i sommar när de varit igång några månader......
Hahaha. Menar du allvar. Du har precis skrivit en halv A4 och kommit fram till ingenting. Seriöst, behöver/vill vi veta om att du är en myntsamlare? Eftersom att du har läst varje inlägg och fortfarandet inte förstår, så ska jag förklara det för dig:
DET ÄR INGEN SOM HAR ATTACKERAT DEM SOM VALT ATT DONERA SINA PENGAR TILL YOUBIT. DET ÄR YOUBIT SOM BLIR ATTACKERAT OCH IFRÅGASATT AV KUNNIGA PERSONER SOM ÄR INSATTA I SPELVÄRDEN.
Mr.DEE är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat