Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-20, 13:32   #7
prop
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 49
Sharp$: 817
Standard

Såg en stat att lag som har gjort 40 poäng i en playoff-match är 3-26 ATS veckan efter.

I slutändan tror jag matchen kokar ner till om 49ers lyckas springa på Falcons och om Falcons lyckas skydda Ryan.

Falcons får lite väl mycket skit för att man inte kan stoppa read option. Den enda som har varit lyckosam med det är Cam, och då är Panthers ändå i samma division. RGIII kom ingenstans med det och inte heller Wilson senast. Falcons valde att stänga ner Seahawks springspel på bekostnad av att ge Wilson tid att passa. Han förvaltade det, jag tvivlar dock på att Kaep kommer lyckas lika bra om han tvingas passa. Stäng ner 49ers springspel och Kaepernick kommer göra misstag. Tror inte att 49ers vill hamna i en situation där man måste utmana Falcons secondary.

Vad gäller SF:s rush mot Falcons O-line, jag blev inte imponerad av den mot Packers svaga O-line. Aldon Smith verkar inte komma någonstans utan en frisk Justin Smith och Rodgers fick tid på sig att kasta. Nyckeln för SF:s försvar blir att inte ge Ryan tid att identifiera alla mismatches downfield.

Tycker att Falcons får alldeles för många poäng här på hemmaplan, och det känns som att linan ligger där den ligger enbart av anledningen att folk överreagerar på Falcons 2H förra veckan och att SF demolerade ett patetiskt GB-försvar. Förtjänar verkligen SF fem, sex, sju poäng mer än vad Seahawks fick?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Vurpan (+5)
prop är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat