Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-25, 15:35   #240
DamageINC
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BlackCobra Visa inlägg
Finns lagar i Sverige som också kan verka emot varandra. Där finns det ju en hieraki att t.ex. en grundlag trumfar en vanlig lag och är lagarna på "samma nivå" så trumfar den mest detaljerade lagen den mindre detaljerade lagen. Juridik för nybörjare.

Kan ju vara det som gäller även på Bet365. Bara en tanke i all hast.
Mjo, men i detta fall öppnar den övergripande regeln för undantag, och direkt under listas detta skrivet precis som att det är ett undantag. Särskilt när man använder samma formulering för 3-vägsmarknader och DnB i samma stycke där det är uppenbart att 60 min är det som gäller. Man skriver att det gäller om inget annat anges, och det är just det som görs, ordinarie speltid anges som villkor för Goal line.

Spoiler:
Citat:
NHL/NCAAH/AHL - alla marknader före matchstart och som liveodds
Alla spel inkluderar förlängning/straffläggning om inget annat angivits I händelse av straffar läggs ett mål till vinnande lags resultat och matchens totala resultat.

Asian Handicap / Antal mål (Goal Line), avgörs baserat på resultatet efter ordinarie speltid.

Handikapp (3-vägs), Totalt (3-vägs), Dubbelchans (3-vägs), Insatsen tillbaka vid oavgjort, Matchodds (3-vägs), Totalt - Lag (3-vägs) avgörs baserat på resultatet efter ordinarie speltid.
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end

Senast redigerad av DamageINC den 2013-01-25 klockan 15:39.
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat