Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-25, 23:03   #1115
AndreasB1897
 
AndreasB1897s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Blekinge
Inlägg: 1 792
Sharp$: 3864
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
Herregud vad trångsynt du är och otroligt löjlig kommentar med "brännas vid" och "som vanligt". Då du och jag inte ens har haft några diskussioner ihop tidigare för dig att dra den slutsatsen från.

Känner du till signaturer som bryter mot regelverket var vänlig och rapportera dom istället för att hålla inne med alla dessa signaturer som enligt dig sprids hejvilt här. För hittills har vi inte fått in några rapporter mot ytterligare signaturer som bryter mot reglerna.

Ang sponsorfonden så står det klart och tydligt
Därför är det okej för dom att länka till sin hemsida, då de tjänar inga pengar på den. Så innan du börjar komma med ogrundade anklagelser så ta reda på fakta istället.

Det finns absolut INGEN som hindrar dig att skapa en tråd under https://www.sharps.se/forums/feedback-fragor/ där du kan ställa frågor till ledningen eller moderatorerna. Där kan du få dina svar på dina frågor. Men att kapa en annan persons dagbok för dina egna frågor måste du väl själv inse inte är korrekt sätt på ett forum då det är offtopic och berör ingen annan än just dig.

Med det sagt, fortsatta diskussioner ang dina privata angelägenheter eller andra frågor till ledningen som inte berör Lazlos spel så klassas det som offtopic. Dessa ska ställas i korrekt delforum och inte i någon tredjepersons dagbok. /MOD
Nämnde aldrig att det var något fel på Sponsorfonden, inte den jag syftade på. Men lämnar detta nu, kanske startar en tråd snart på rätt ställe.
__________________
Twitter: @AndreasB1897
AndreasB1897 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat