Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2013-02-01, 20:32   #1125
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Det är väl ändå betydligt enklare att kontrollera om en mailservice drivs med vinstintresse eller om en blogg/sida drar några intäkter!? Det är omöjligt för er att hålla koll på vilka olika affiliate avtal som diverse bloggar och sidor har och om det leder till vinst eller inte. För en mailservice är det bara att skriva:

"Hej! Kan jag få dina mail?"

Så märker man direkt vad det är som gäller, gratis eller inte. Det går även att kontrollera genom att fråga personen som driver mailtjänsten precis som ni gjort och har sedan fått ett ärligt svar, sen att ni inte tror på det som sägs är ju en helt annan sak och inte mycket någon kan göra någonting åt. Ni har garanterat redan dubbelkollat med personer som får mail att det är gratis.

Sedan kan man snabbt räkna ut att ingen person får någon ekonomisk ersättning av google för att den använder gmail. Så enkelt va det utrett, men frågetecknen kring diverse bloggar och sidor och deras vinstintresse kommer likväl kvarstå men det är helt okej att marknadsföra dem, till och med i sin speldagbok.

Huruvida att "ni kan kontrollera att spelen publiceras där" ser jag inte alls vad det spelar för roll? Sen går det att kontrollera, antingen signa upp sig på någon persons maillista och se att spelen verkligen skickas ut eller bara att be om kopior på mailen med spel för någon dag ni undrar över så ska det säkert gå att ordna, vad det nu är för värde i det...

"Tvingas maila", det finns absolut inget tvång att maila utan alla gör precis som dem vill. Ville någon ha spelen tidigare så va de "tvingade" att klicka in på sharps. Då kan man likväl tolka det som att folk "tvingas" gå in på en viss sida eller blogg för att ta del av spel som endast publiceras där eftersom de inte kan få spelen via sharps. Vad är skillnaden egentligen? Alltså på riktigt, inte bakom paragraferna... "Tvingas" skicka mail, "tvingas" gå in på en blogg/sida. I såna fall är det mindre tvång med mail än blogg/sida egentligen... Skicka 1 mail och få spel i framtiden automatiskt, på en blogg/sida "tvingas" du klicka in på den varje dag för att få de senaste spelförslagen.

Allt tolkas som det vill, ni har valt att tolka mitt fall på detta viset och om det är rätt eller fel är det såklart delade meningar om, inte mer med det men det känns som ni snöat in er rejält.

Jag förstår helt klart, och håller med, att ni ska ha stränga krav och regler kring marknadsföring för sidor med vinstintresse. Skulle jag någon gång i framtiden bedriva någonting med vinstintresse så skulle jag aldrig försöka marknadsföra det här på sharps eftersom jag vet att det är otillåtet och håller som sagt med.

Jag förstår ert instinktiva agerande i mitt fall när det uppkom eftersom det fanns oklarheter kring det hela men vi kunde reda ut det genom en PM konversation. När allt va klargjort så hade det varit betydligt smidigare att tagit ett kliv tillbaka och inse att det jag gjort inte är så brutalt istället för att fortsätta hetsjakten och försöka hitta sätt att stänga av mig.


Speltipset för detta inlägg:

Jag litar på min vän och testar Aranäs, det låter som ett klokt spel och lägger detta inlägget för att upplysa om det ännu en gång och visa att jag håller med.

Tack för tipset BlackCobra!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
jessi82 (+100)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat