Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2013-02-01, 21:08   #1126
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

På tal om spel och sport så har vi ju fått en blockbuster trade i NBA och kan ju vara intressant att se höra vad NBA folket här på sidan har för syn på den?

Memphis ger bort Rudy Gay och Hamed Haddadi till Raptors och får för det Prince och Daye från Detroit samt Ed Davis och ett second round pick i 2013 draften från Toronto. Detroit får "bara" Calderon och hans utgående kontrakt från Toronto.

Vilka vinner på detta?

Detroit känns ju som en klar förlorare men de kanske ville få loss lite lön. Memphis tappar Gay som kanske gjort sin sämsta säsong någonsin i år och får Ed Davis med potential och rutin i Prince samt en ung Daye som kan skjute 3-pts. Pest eller kolera? Frågan är hur mycket utrymme Davis kan få när Gasol och Z-Bo redan finns där.

Toronto fick en "superstjärna" som man sökt sedan Bosh försvann och det kan säkert bli lyckat för dem, framförallt nu när Bargnani och Valle verkar vara på G tillbaka, då va det tjockt på Davis plats. Calderon är ju egentlige sämre än Lowry och på det här sättet så kan de ge Lowry chansen när de tidigare inte kunde peta Calderon för han spelade så bra. Rykten säger att Lowry inte gjort sig några vänner i alls i Toronto utan är en jobbig jävel, hur blir harmonin nu när Calderon inte kan bjuda massvis till sina kompisar längre? Lowry kramar bollen 24 sekunder helst och sen langar ett skott..

Det verkar ha varit lite turbulent kring Gay i Memphis av någon anledning, han missade väl flyget till någon match och kunde därför inte spela och ryktena har ju varit länge kring att han ska tradeas. När Grizz gjorde ett move med att skicka Speights och Selby till Cavs för Leur så trodde man ju Gay va safe då de fått loss lite lön men han skickas alltså iväg ändå...

Vilket lag vinner mest på detta och finns det tankar kring traden?

Vilka mer trades tror ni kommer hända innan deadline? Mycket kretsar kring Lakers som är i stor kris, stannar Howard? Tradeas Pau? Något händer väl där?
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat