Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-16, 04:46   #74
Geezer
 
Geezers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlskoga
Inlägg: 734
Sharp$: 462

Geezer NHL
Stats: 78 - 50 - 1
ROI: 121.30%
Vinstprocent: 61.00%

Standard

Dags för Play-Off 2 till kvalserien senare idag. Har hittat två spel på den matchen som jag gillar.

Malmö @ 1.877 1u
Det som avgjorde till Malmös fördel mot Bofors var främst två orsaker. Dels deras förbättrade försvar. Men kanske framförallt deras tyngd, vilket även Boforsspelarna uttalat sig om vara den avgörande faktorn. Malmöspelarna vägde i snitt 3kg mer än Boforsarna. Vilket tydligt syntes i närkamperna framför mål. Nu tar Malmö emot ett ännu lättare lag. Almtuna väger i snitt 5kg mindre än Malmö och i matcher av denna karaktär blir det mycket närkampsspel och där känns det absolut som Malmö har en viss fördel.
Nu är det självklart inte i tyngden på pappret som några matcher avgörs. Almtuna är ett hårt jobbande och skridskostarkt lag som är väldigt skickliga på att ge varandra understöd och skapa "två mot ettor, och tre mot tvåor" över hela isen. Så kanske kommer närkampsspelet jämna ut sig pga det?
Men faktum är att Almtuna har haft väldigt svårt för Malmö iår. Malmö har vunnit tre av fyra matcher och i de två senaste har Almtuna inte ens mäktat med att göra mål. Lägg därtill att Almtuna aldrig någonsin vunnit en match i Malmö.
Malmös chans i denna play-off serie är att vinna hemmamatchen och inför uppskattningsvis 7-8000 på läktarna fixar man 1-0 i matcher.

Malmö/Almtuna U5.5 @ 1.80 1u
Malmö lade grunden till segrarna mot Bofors via en bra defensiv och en storspelande målvakt. Båda matcherna gick då under.
Almtuna har under hela serien byggt sitt spel kring en stabil och tight defensiv.
Av säsongens fyra möten lagen emellan har tre gått under och så tror jag även denna gör.


Kastar även in ett spel inför morgondagen NHL:

Canucks @ 1.667 3u
__________________
"Show me more, you'll play more. I didn't see Gretzky sit on the bench."
Geezer är inte uppkopplad   Ge poäng