Visa ett inlägg
Gammal 2013-02-15, 03:45   #52
Analys
 
Analyss avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 319
Sharp$: 1905
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kusagwa Visa inlägg
Gillar helt enkelt inte att bli fusk anklagad, har alltid haft ett problem med det. Men nu så löste det problemet sig.
Nej, vem gör det...

Citat:
Ja jag har formulerat reken själv och om vi ska vara petiga så la jag upp min först. Kan se att situationen eventuellt uppstår fler gånger och det var då som jag tänkte att det kunde vara praktiskt med en klocka eller tidsangivelse som anger vilket spel som lades upp först om någon skulle anklaga en annan för "plagiat".
Så länge du skrivit din rek. själv så är det väl inget att bry sig om? Det är ju knappast något slags plagiat/kopiering bara för att någon annan rekat samma spel. Dagis nivå.


Citat:
Lämna Wagners tillhåll och läs kommentarerna så ser du att jag blev fuskanklagad eller hur man nu ska uttrycka det men sen så visade det sig att det var ett misstag och allt blev frid och fröjd.
Käka taggtråd?

Wagners hörna är mysig, men jag läser annat också. Ber däremot å det ödmjukaste om ursäkt, om du känner att jag spenderar för lite tid till att läsa dina kommentarer. Mitt läsande sker liksom lite mer sporadiskt än systematiskt.

Står däremot fast vid att det är väldigt löjligt att anklaga någon för fusk för att personen rekat samma spel. Oavsett vem som var först.

Därav tycker jag inte alls att det är särskilt viktigt med någon tidsstämpel på varje rek., även om det vore en väldigt simpel funktion.

KP:s förslag tycker jag däremot lät intressanta och användbara

__________________

Kungen av roulette, Sputnik: "Haha har en edge runtt 8% utan mätutrustning" "du vet ingenting om roulette"
Skrivbordssoldat: J-Donadoni "Skulle yttra betydligt hårdare ord om jag fick känna på ”Analys” öga mot öga" "han borde omedelbart ha en ban"
Analys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat