Visa ett inlägg
Gammal 2013-02-15, 17:15   #53
kusagwa
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 489
Sharp$: 3466
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Analys Visa inlägg
Nej, vem gör det...

Så länge du skrivit din rek. själv så är det väl inget att bry sig om? Det är ju knappast något slags plagiat/kopiering bara för att någon annan rekat samma spel. Dagis nivå.


Käka taggtråd?

Wagners hörna är mysig, men jag läser annat också. Ber däremot å det ödmjukaste om ursäkt, om du känner att jag spenderar för lite tid till att läsa dina kommentarer. Mitt läsande sker liksom lite mer sporadiskt än systematiskt.

Står däremot fast vid att det är väldigt löjligt att anklaga någon för fusk för att personen rekat samma spel. Oavsett vem som var först.

Därav tycker jag inte alls att det är särskilt viktigt med någon tidsstämpel på varje rek., även om det vore en väldigt simpel funktion.

KP:s förslag tycker jag däremot lät intressanta och användbara

Gillar inte att bli fuskanklagad som sagt drf som jag engagerar mig och jag skiter om fem andra rekar samma spel som mig, vill inte bli fuskanklagad helt enkelt som jag blev. Drf som jag tyckte det kunde vara praktiskt med en klocka eller liknande.

Du kan ignorera mig i övrigt om du vill men i detta fallet så var relevant att läsa kommentarerna till själva reken för att förstå "situationen" bättre. Sen att Wagners hörna är ett trevligt ställe är en annan sak

Sen kan jag hålla med dig om att det kan vara löjligt att fuskanklaga folk även fast det dessvärre kan hända att det behövs då nån får för sig att kopiera en rek rakt av från annan sida. Sen hur du får det till dagis-nivå begriper jag mig inte på då det är en intressant fråga som hittils inte tagits upp.

Och håller med dig om KPs förslag, de verkar vettiga.

Senast redigerad av kusagwa den 2013-02-15 klockan 17:24.
kusagwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat