Visa ett inlägg
Gammal 2013-02-18, 18:21   #11
faremisch
 
Reg.datum: jun 2012
Ort: Visby
Inlägg: 171
Sharp$: 3269
Standard

Jag körde igång i juni och är extremt snål och försiktig.
Har på åtta månader gått från 0 till omkring 8000-9000 i bankrullen. Jag började med att någon femhundring och löste några små bonusar på ganska dåliga bolag och spela med mycket små insatser för att komma in i och lära mig spelet.

Därefter har jag gått på de bättre bonusarna och satt in sammanlagt 4000 på några olika bolag som ger 100 procents bonus. Har fortsatt med låga insatser och sakta sett rullen växa. Det kräver förstås tålamod. Håller fortfarande på med bonusarna och gnetar, men har roligt samtidigt.

Har plockat ut mina 4000 plus 2000 till. Nu är det omkring 6000-7000 som flyter runt på olika bolag och Moneybookers. Mycket är förstås låsta pengar i bonusar fortfarande.

Klart jag kunde gått på trading om jag bara varit ute efter pengarna, men det tilltalar mig inte alls och jag begår hellre dundertapparna med små insatser än med en snabbt uppsvälld tradingkassa, när allvaret väl börjar.

Bettingen har byggt upp omkring halva kassan. Den andra hälften har jag fått ihop genom att utnytja free-spins-erbjudanden på en mängd olika spel- och casinobolag. Inte lika roligt, men med lite systematik och mycket tur kan det efterhand bli tusenlappar.

Det viktigaste med spelandet är såklart att inte tappa tålamodet och framför allt att inte kräma på för att ta igen förlusterna.
faremisch är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat