Visa ett inlägg
Gammal 2013-02-18, 23:38   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tomorrowland (+world) 2013!


Spoiler:








Alright, vi hade en tråd ifjol och det va inte så många mer än mig härifrån som skulle dit utan det var mest eddie som försökte hypa dansbandsveckan. Hypen för tomorrowland (inte dansbandsveckan) har till detta året varit ännu större, trots att det knappt va möjligt, och det sägs att de 185 000 biljetterna tog slut på 1 sekund. Så är det någon mer härifrån som tänkt åka dit?

För övrigt så blev biljettförsäljningen även detta år ett fiasko.

Det släpptes några biljetter för endast belgare den 9:e februari och då kraschade både sidan och betalsystemet så det blev kaos.

Den 11:e februari släpptes global journey tickets för alla vilket var hela resepaket med biljetter och flygresa i samma pris. Även då kraschade sidan och betalningssystemen så de fick skjuta upp det släppet till den 14:e februari.

Väl den 14:e februari då global journey biljetterna skulle släppas igen så kraschar både sidan och betalsystemet ännu en gång och för min del så blev det rörigt då jag skulle köpa 4 biljetter från Stockholm för 3060 Euros till mig och mina vänner men det verkar som att det blev 8 biljetter istället för dubbla summan eftersom 6120 Euros har dragits från mitt konto.

Sen nu i lördags skulle de resterande vanliga biljetterna släppas för alla länder i världen och självklart så kraschar både sidan och betalsystemen igen. Smått rörigt ja...

Det verkar varit extremt svårt att få biljetter på det vanliga släppet i lördags, vi var några vänner som försökte få till de som inte villa flyga men det var ingen lycka alls. Var det någon mer härifrån som lyckades få någon sorts biljett?

Sedan droppar de en riktig teaser nyhet idag då de annonserar att det ska hållas ett till event i år som kallas "TomorrowWorld" och det kommer hållas den 27-28-29 september och mer än så fick man inte reda på idag då det är "to be continued"...

Spännande att se vad det blir men av teaser videon att utdöma så kommer det bli ett event på någon annan kontinent vilket känns klokt då Belgien säkerligen kan vara lite kylslaget när vi nästan är inne i oktober. Vad det nu än blir så lär man ju dit, USA är väl den troliga expansionen och jag förstår dem, de lär mjölka denna hypen så gott de kan och när 185 000 biljetter säljer slut på sekunder till folk från 214 länder världen över så finns det ju grund att ordna ett till evenemang någon annanstans.

Så är det någon mer som delar tomorrowland intresset med mig så kan vi ju diskutera det här.



__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eddieh (+5)

Senast redigerad av Lazlo den 2013-02-18 klockan 23:53. Anledning: Kan vara brott mot regel 2.01 om det vill tolkas på det viset och då är jag rökt...
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat