Visa ett inlägg
Gammal 2013-02-21, 02:03   #2
Analys
 
Analyss avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 319
Sharp$: 1905
Standard

Haha ja du, den var nog ny i alla fall för mig...

Låter skumt, och mer som att det glappat mellan security, account och eventuellt support-avdelningarna.

Har ett par gånger varit med om att transaktionen dragit ut på tiden och att det just från kundens konto ser ut som att pengarna "går tillbaka" från att vara reserverade - men då har vi bara gjort om transaktionen så att säga, helt utan att kunden behövt lyfta ett finger.

Ska du sätta in nya pengar så se till att vänta tills de reserverade gått tillbaka (vilket det borde göra inom någon bankdag), har det brustit i kommunikationen så skulle de ju kunna bli så att de i stället debiterar dubbelt.

Det kan ju även brustit på det viset att du i slutändan får in 50 nya euros att spela för, för priset av en så att säga - fast det är väl inte särskilt troligt...

Hur det ser ut juridiskt om du väljer att inte bry dig om detta vet jag faktiskt inte, att de skulle kunna kräva dig på pengarna tror jag absolut - du har ju faktiskt använt dem. Däremot kan det ju vara omständigt för bolaget och enklare/billigare för dem att glömma...

Men som sagt, konstigt läge. Själva delen med reserverade belopp som går tillbaka och sen dras igen sker då och då även i andra sammanhang men hanteringen utav bolaget är minst sagt skum.

Cheers!
__________________

Kungen av roulette, Sputnik: "Haha har en edge runtt 8% utan mätutrustning" "du vet ingenting om roulette"
Skrivbordssoldat: J-Donadoni "Skulle yttra betydligt hårdare ord om jag fick känna på ”Analys” öga mot öga" "han borde omedelbart ha en ban"
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1)
Analys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat