Visa ett inlägg
Gammal 2013-03-05, 15:57   #308
one
 
ones avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 694
Sharp$: 7382

one-Bomben vid rullpott
Stats: 45 - 269 - 0
ROI: 147.10%
Vinstprocent: 14.33%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av schtek Visa inlägg
Mina snabba tankar är följande:
United - Real
Inte kan väl United spela för 0-0 i den Här matchen. Real måste framåt får Ingen bra känsla i den här matchen, svårt att hitta intressanta streck. de troliga är tecknen 1,2 på båda lagen.

Dortmund - Shakhtar
Känns som Dortmund är det starkare laget och inför hemmafansen borde de fixa det. Som någon var inne på kan d ställa om fort och shakhtar måste framåt. Roliga strecket är 4 på dortmund. 4-1?

Leicester - Leeds
Blir inte klok på Leicester, blandar och ger. När man spelar dem så förlorar de och vice versa. Ingen vidare form på Leeds men skulle vilja ha med 2an på Leeds. Och 0 på leicester. Dock bra att gardera upp här 0,1,2 - 0,1,2

nottingham - ipswich
Nottingham har bra form och borde vara starkare.
ipswichsvar inte så tokig form heller men framförallt så har d inte släppt in mycket mål senaste matcherna. Inte gjort många framåt heller. Skulle vilja ha med 0 på nottingham men de troliga är väl 1-0,2-0.
Håller med om United! Det känns inte som laget har stabiliteten den här säsongen för att klara hålla 0:an mot ett så pass bra motstånd som Real. Måste upp på 3 mål för att det ska börja bli intressanta streck... frågan är om vi helt kan utesluta 0-orna?

Har samma åsikter angående Dortmund-matchen som föregående talare.

0-2 på båda lagen bör räcka i Leicester-matchen. Jag håller 0-an som mer trolig än 3:an på Leicester, även om 3:an är mer streckad i nuläget...

Nottingham bör vinna sista matchen då man är lite på gång. Ipswich har dock varit målsnåla både framåt o bakåt senaste matcherna vilket gör 0-an på Nottingham intressant.
one är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat