Ämne: NHL 20/3
Visa ett inlägg
Gammal 2013-03-19, 14:58   #4
db22cb
 
db22cbs avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Inlägg: 20
Sharp$: 213

NHL 2014
Stats: 66 - 35 - 1
ROI: 119.07%
Vinstprocent: 65.35%

Standard

Ja, det som sades om Kings Coyotes igår stämmer väl för idag också, om inte mer så. Coyotes har nu skjutit 94 skott utan att pucket gått in. Hade deras egna målvakter stått ivägen för dessa skott hade det vart en annan story, det jag såg av M Smith igår var inte lysande. Labarbera som stand-in är ju inte förtroendeingivande heller. Coachen för Coyotes svarade som nån sovjetisk officer från fosterländska kriget när han sade "We just have to keep pounding away at it and hope we get some luck.". Sounds like a plan, sa bull. Jag är ändå försiktig av mig så jag nöjer mig med en rak etta till samma odds som igår, 1,95.

Pittsburgh mot Capitals borde också gå som planerat. Caps har det inte lätt, och absolut inte lätt på bortaplan. Pittsburg har de fem senate matcherna dödat elva av tolv utvisningar och har åt andra hållet ett ganska bra PP. Detta borde passa bra i denna match då Caps inte har nån ordning på målvaktsfrågan, Holtby har ändå släppt in 11 kassar på de två senaste. Frågetecken för Letang är enda orostecknet för Pittsburg och deras PP. Inte bestämt mig än för hur jag spelar men kanske -1.5.

Tredje favoritskapet är Canadiens kommande match mot Sabres. Sabres är inte bra just nu med fyra torsk av gem möjliga. Enda vinsten kom hemma mot Rangers, där man lyckades visa upp sitt bedrövliga PP, man missade på fem chanser. Man mäktade endast med 22 skott också i den matchen. För Montreal verkar skotten inte spela någon roll, man vinner oavsett hur många skott man får iväg. Enda hoppet för Sabres är att försvaret skärper till sig och hjälper Miller, som annars är en toppmålvakt. Lutar år en enkel etta på denna.

Lycka till med era spel!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
NiLu (+2)
db22cb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat