Visa ett inlägg
Gammal 2013-03-25, 23:30   #1
tess1
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 8
Sharp$: 154
Standard

20k+ Stryktipset


Hej, jag vet att det finns några där ute som spelar för upp emot 100-200k emellanåt på Stryk- och Europatipset. Hänger någon av er här? Om ni inte vill outa er så släng iväg ett PM.

Vi har som ni kanske förstår några intressanta veckor framför oss och det vore dumt att sabba för varandra!

Diskussionsunderlag: det kommer in mellan 1-3milj "smarta" pengar, från s.k. egna rader på ST och ET på SvS. Jag tror att de flesta av dessa pengar kommer in från enskilda storspelare eller spelbolag som skjuter mellan 5-100k i snitt per omgång. Vissa omgångar finns det dem som skjuter betydligt mer än så.

Vad har dessa gemensamt och har man liknande bakgrund? De flesta lär ha en bakgrund som pokerspelare gissar jag.

Dessutom: Sydafrikas spelbolag Phumelela har ett samarbete med Stryktipset och SvS. Detta står i villkoren på SvS och supporten har bekräftat att Sydafrikaner får spela på Stryktipset.

Enligt mina uppgifter så är mellan 2-4% av omsättningen på Stryktipset från Sydafrika.

Är en stor del av de stora bolagen från Sydafrika? Spelar dessa spelare med "rakeback", hur mycket får Phumelela av SvS per omsatt krona? Är detta rimligt? Vem tjänar pengar på denna deal? Är SvS korrumperad? Osv.

Är lottningen riggad på stryktipset, finns det dem som har tillgång till samma oddsfil på Stryktipset som finns tillgänglig på bomben? Detta väldigt suspekta samarbeta med Phumelela (kom ihåg ATG-gate) som tystas ner och vägrar lyftas öppet av SvS öppnar upp för en rad andra misstankar.
tess1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat