Visa ett inlägg
Gammal 2013-03-27, 21:13   #13
messijah
 
messijahs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Malmö baby
Inlägg: 350
Sharp$: 825

**Five in the sky, six mus
Stats: 0 - 0 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av klafen Visa inlägg
Jensw Yes de har jag tänkt mig lite senare då min rulle blivit större. känns lite som att jag kan använda detta som prov. lyckas jag inte bygga upp inom en tid ska jag inte ägna mig åt sportsbetting mer än jag gjorde förr.

Och jag ska börja läsa på lite mer innan spelen. Men som sagt nybörjare och jag tackar för tipsen
...fast är det inte just nu du ska ta in dessa råd och se till att bygga upp rullen? Att inte ta detta i beräkningarna är detsamma som att ge upp på förhand.

DU kan ju inte bygga upp en rulle UTAN att ta in detta i beräkningarna, varför skulle du då ta in dem senare? Om du inte tar in dem nu kommer du inte att behöva ta in dem senare då du inte kommer att ha någon rulle.

Ta in Jens råd, kolla över alla intressanta matcher, läs på alla, ta bort de flesta och betta på de du tror på. Tro mig, om du följer råden du fick innan kommer du att veta vilka matcher du ska betta på och då gör det inte heller lika ont om de inte sitter; du vet att du bettade rätt.

Detta kommer säkert gå bra om du läser på lite om matcherna du är intresserad av. Det är oftast de matcherna man går vinnande ur, de man blir intresserad av. De gör en intresserad och man ser saker ur ett annat perspektiv och man sätter sig in på ett annat sätt. Precis som allt annat i livet, man förstår allt mycket bättre om man är intresserad och nyfiken.

Lycka till
/M

messijah är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat