Visa ett inlägg
Gammal 2013-03-30, 03:02   #2
kusagwa
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 489
Sharp$: 3466
Standard

Har tre spel inför dagen men orkar bara motivera den senaste av matcherna.

Ogiltigt spel-ID: 1511624


Everton har spelat riktigt bra denna säsong och har tagit flera skalper på hemmaplan bland annat så har de slagit båda Man Utd och Man City hemma. Finns flertalet bra spelare som spelar i sina respektive landslag men några av de bättre spelarna inkluderar målvakten Tim Howard, kroatiske Jelavic samt krullet från Belgien Marouane Fellaini.

Motståndarna från Stoke är inget lag som bjuder på någon vacker fotboll, långt ifrån. Det är stora och starka spelare som spelar en fysisk fotboll där den störste profilen är Peter Crouch.

Inför matchen så ligger Everton 6 med liten chans till CL plats medan Stoke ligger mitt i tabellen och varken kommer nå Europa eller åka ur PL.

Det blev 1-1 när de möttes i Stoke tidigare under säsongen och förra säsongen så blev det X hemma för Stoke och bortaseger med 1-0 för Stoke när de gästade Goodison Park.

Det som gör att jag lägger spelet är två saker.
Det är att dels att Fellaini saknas för Everton vilket gör att de tappar betydande delar av sin offensiva kraft medan Stoke har fult manskap. Eventuellt så kommer Evertons förstekeeper Tim Howard samt ordinare mittbacken Phil Jagielka att missa matchen. Och eftersom det är +1 jag fick istället för +0.5/0.75 (vilket jag trodde linan skulle vara på) så lägger jag spelet då Stoke enbart har förlorat med mer än ett mål på bortplan tre gånger varav två var emot de båda Manchester lagen. Stoke har också plockat poäng borta mot Tottenham och Liverpool vilka imo är två lag som är jämbördiga med Everton och med en push garanti vid uddsmålsseger så tror jag starkt på spelet.

Sry om det blev en luddig text men är trött som satan nu.

Har även lagt

Ogiltigt spel-ID: 1511629


Ogiltigt spel-ID: 1511632



Lär bli allt för dagen, kanske nåt eventuellt livespel kan slinka in under dagen med. BOL
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AbeFroman (+3)
kusagwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat