Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-21, 10:07   #113
Geezer
 
Geezers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlskoga
Inlägg: 734
Sharp$: 462

Geezer NHL
Stats: 78 - 50 - 1
ROI: 121.30%
Vinstprocent: 61.00%

Standard

Ak Bars Kazan @ 3.00 1u
Regerande mästarna Ak Bars inledde inte säsongen något vidare, men sedan man tog in målvakten Vehanen istället för Tellqvist så har det gått uppåt.
Magnitogorsk har en stor potential och under grundserien har man visat upp ett av seriens bästa försvar, men man såg inget vidare ut i åttondelen mot Traktor och igår åkte man på en riktig stjärnsmäll när man torskade hemma mot Ak Bars med hela 4-0.
Ak Bars vann alltså med 4-0 igår och kaptenen och storstjärnan Morozov, som sett ganska trött och ointresserad ut långa stunder under serien, var i sitt esse. Han gjorde en regelrätt hattrick när Ak Bars gick ifrån till 3-0 och såg ut att brinna rejält igen!
Ak Bars har dessutom seriens bästa powerplay och man levererade i sitt PP igår, medans Magnitogorsk inte fick in en enda puck trots 8 tillfällen i fem mot fyra och ett i fem mot tre.
Man har dessutom seriens bästa målvakt i Vehanen och han kom upp stort vid flera tillfällen igår.
Jag tror att Morozov, Vehanen och powerplay-spelet kan bli skillnaden mellan dessa lag idag igen och chansar därför 1u på ak Bars då jag tycker oddset 3.00 är aningen för högt.
Men som sagt, detta är verkligen en chansning, så håller nere insatsen.
__________________
"Show me more, you'll play more. I didn't see Gretzky sit on the bench."
Geezer är inte uppkopplad   Ge poäng