Ämne: NHL 10/4
Visa ett inlägg
Gammal 2013-04-09, 16:44   #2
akeman
 
akemans avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 109
Sharp$: 384

NHL 1415
Stats: 40 - 33 - 2
ROI: 116.05%
Vinstprocent: 54.79%

Standard

Blue Jackets - Sharks
Sharks går som tåget och har vunnit 7 av 8 senaste matcherna, även om det blev en snöplig förlust mot Stars efter straffar i senaste matchen.
Värt att notera med denna fina vinstsvit är dock att 7 av Sharks senaste 8 matcher har varit hemma i San Jose. På bortaplan är det ett helt annat lag. På hemmaplan är de ett av ligans bättre lag (14-6), men samtidigt är de ganska bleka på bortaplan (6-12). Blue Jackets har gått mindre bra på sistone, 3-5 på sista 8. Men då har de å andra sidan haft 6 bortamatcher under den tiden. Med tanke på att de inte övertygat på bortaplan är det viktigt att de får med sig så många poäng som möjligt under de återstående hemmamatcherna.

Det känns som om det kommer att bli en jämn match, men jag lutar lite åt att Blue Jackets har godare chanser att komma ut ur den här drabbningen med en seger. Blue Jackets till 2.10 spelas.


Lightning - Senators
Senators såg ut att ligga på en säker slutspelsplats inför slutspurten av grundserien. Fyra raka förluster har dock ändrat på det, och om det inte blir ordning i leden snart kan det gå olyckligt. Visserligen vore det konstigt om de skulle kunna fortsätta spela så bra som de gjort hela säsongen med tanke på alla skador de dragits med. I natt återvänder en av dessa nyckelpjäser. Craig Anderson som var med i både Vezina och Hart-snacket innan han skadades ska göra comeback inatt, och om han kan spela i närheten av vad han gjorde innan han skadade sig kommer Stamkos & Co få jobba hårt för sina mål. Lightning inledde säsongen mycket fint men har tappat och ligger nu näst sist i öst, borträknade från slutspelskampen. Lightning har 10-9 hemma, Senators 6-13 borta.

Det som övertygar mig att spela Senators är det faktum att de måste bryta trenden de är inne i för att kunna andas ut lite kring slutspelsstrecket. Att Anderson kommer tillbaka kan förhoppningsvis ingjuta lite optimism i resten av truppen. Tack vare motivationsfaktorn en knapp fördel för Senators, som spelas till 2.16.
akeman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat