Visa ett inlägg
Gammal 2013-04-11, 17:03   #44
Pilkast
 
Pilkasts avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 4 858
Sharp$: 604

Rektävling 2014
Stats: 0 - 1 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
Vore intressant om ni kunde belysa hur ni anser att vi kan råda bot på problemet. För problemet existerar, det vet vi. Eventuellt att ta bort alla 1-röstare genomgående på alla rekar innan resultat presenteras? Vilket leder till fair play för alla, förutom om någon verkligen har en urusel rek där den vekrligen ska snitta 1p. Då kommer en sådan at thamna högt upp.

Ni vet i alla fall min inställning vid det här laget - i denna tävling skall resultatet av rekarna även spegla slutresultatet i toplistan, allt annat är ju bara löjligt... Jag kan inte förstå att på en spelsajt vars själva existens är resultatinriktad, så skall INTE resultatet på rekarna tas med i beaktning - förstår inte detta alls...!

Och kom nu inte med detta eviga tjat om swings och att en rek kan vara bra även om den inte sitter - jag VET detta, har själv sagt det på detta forum, flera gånger - så snälla...!

Varför behöver det ena utesluta det andra - betygsättningen skall självklart enbart vara en del utav ett antal parametrar som avgör topplistan - absolut INTE av störst betydelse, det skall resultatet av din ROI, hitrate eller något, i slutet utav månaden ha...

För annars blir det som jag ältat och RobinD så elegant sade det och jag citerar:
Citat:
Så summan av det hela blir att folk måste slappna av lite, detta är en popularitetstävling i mångt och mycke.
__________________
Win some, lose some...!

You´ll Never Walk Alone...

Senast redigerad av Pilkast den 2013-04-11 klockan 17:04.
Pilkast är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat