Visa ett inlägg
Gammal 2013-04-19, 15:59   #11
overpace
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 436
Sharp$: 131
Standard

Kunskap är makt inom spelindustrin, så att samla kunskap i en lättåtkomlig faktadatabas är en bra ide'. Men arbetet lär bli tidskrävande och tråkigt. Att löpande försöka registrera alla relevanta fakta för framtida bruk måste vara helt omöjligt. Lösningen kan vara att specialisera sig och det ganska snävt. Bli expert i en mindre nisch. Att ha ett försprång gentemot spelbolagen är väl i och för sig intressant men ännu bättre är att ha ett försprång gentemot andra spelare. Det är dem du spelar emot och ganska få spelare lär ha en skidskyttedatabas, så med en sådan proppad med specialfakta uppbyggt under en längre tid så bör det finnas pengar att tjäna. Go to war, PEACE!

Hade själv något liknande för länge sedan. En "tungbanepärm" för travhästar. Hade väl ca 2 000 namn med egen kommentar och hänvisning till datum och bana. Kan säga att det var så tråkigt och tidsdrygt att jag inte förmådde arbeta så schemalagt som jag egentligen önskade. Men helt klart hade jag stor nytta av mina "dyngtrampare". Den info man fick i media var ofta tveksam när det gällde den här biten. Det var dock i början av min spelarkarriär och jag var tyvärr inte tillräckligt skicklig travspelare i det stora hela. Så småningom förändrades banorna genom omläggningar och nya material så när det regnade visste man inte om banan var tjällossningskrävande, halsmetig, hårdpackad a la cement eller något annat.

Så tanken är alldeles rätt och som vanligt är det hårt arbete och kunskap om vilka faktorer som är relevanta som kommer att betala sig.

Senast redigerad av overpace den 2013-04-19 klockan 16:09.
overpace är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat