Visa ett inlägg
Gammal 2013-04-20, 13:21   #106
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Grobarbn Visa inlägg
Jag har lämnat bolaget 30 minuter innan ditt inlägg. Man vill att alla ska betala för hela månaden men ingen beslut vilket system ska spelas, vem ska fixa kupongen och 2 timmar innan spelstopp vi vet inte ska vi spela idag eller inte.
Skicka ny inbjudan om ni ska spela ,då fixar ja pengar på en gång.
Ja vi ska ha pengar för hela månaden för att jag ska slippa jaga folk varje vecka eftersom folk aldrig skulle klara av att sätta in pengar varje vecka.

Systemet kommer ligga kring 4000 kr, och totalt 12 000 kr för denna månaden då, det har vi bestämt och det kan skilja sig från vecka till vecka. Jag har hela tiden sagt att jag önskar tips om vilket system som ska spelas då jag själv inte är så bra insatt men då ingen kommer med tips så är de väl antagligen lika dåligt insatta som mig eller inte bryr sig om vilket system som spelas och då spelar jag väl ett vanligt M system kring 4000 kr som vi sagt.

Att vi ska spela idag är givet, det har aldrig varit något tal om något annat. Vi ska spela varje vecka på stryktipset. Bara för att ingen annan kommit med tips betyder inte det att jag skiter i det, har ju tagit på mig ansvaret att lämna in tipset och om jag inte kan göra det så skulle jag i god tid lämna över ansvaret till någon annan så att vi kan spela ändå.

Så alla dina frågetecken är inte oklara alls, allt har sagts i tråden och du kunde frågat om du undrade något istället för att bara lämna nån timme innan spelstopp.

Nu har jag bjudit in folk från reservlistan och svarar båda de så får du hamna på reservlistan igen om du vill. Blir det en plats över så återaktiverar jag dig så kan du vara med igen.

Senast redigerad av Lazlo den 2013-04-20 klockan 13:23.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat