Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-22, 18:25   #47
lodmajster
 
lodmajsters avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 193
Sharp$: 1167

lodmajsters MMA
Stats: 2 - 3 - 0
ROI: 80.65%
Vinstprocent: 40.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Portugisen Visa inlägg
+1...

Vad tror du själv om att tjäna pengar på dessa matcher spelmässigt?
Det är väll ett faktum i länder som har problem med organiserad brottslighet. Absolut ingen hemlighet att det sker i Italien. Alla vet det men ingen tar tag i det.
Finns länder som är ännu värre när det gäller uppgjorda matcher, hade en polare från Rumänien innan o han sa att det inte gick en omgång utan att minst en match var uppgjord där.
Oftast är det inte fotbollen som är smutsig utan landet i övrigt som har problem. Det är ju ingen hemlighet att Italien inte fungerar som de ska. Så länge Berlusconi har makten ska man nog inte räkna med någon stor förändring vad det gäller den organiserade brottsligheten och därmed också uppgjorda matcher.
Vi vet ju alla hur det ser ut i slutomgångarna i Serie A/B när mittenlag helt plötsligt tappar massa poäng mot bottengäng som knappt vunnit en match under säsongen.
Ur spelsynpunkt tycker jag helt klart att man ska rida på vågen och spela på resultatet som är nerspelat, särskilt i länder som har historik med uppgjorda matcher. Kolla bara senaste exemplet där man tom hade fått in stora summor på just 1-1 vilket såklart blev slutresultat.
Trots att man hittar matcherna sent så anser jag helt klart att det finns "spelvärde".
lodmajster är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat