Visa ett inlägg
Gammal 2013-04-24, 09:31   #2
Sebkar
 
Reg.datum: feb 2013
Inlägg: 293
Sharp$: 629
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av robfri Visa inlägg
Hej alla,

Tycker att intresset verkar vara ganska stort här på Sharps när det gäller Stryktipset. Kommer därför se om det finns intresse av att starta ett nytt bolag på Svenska Spel som kommer drivas av mej.

Upplägget kommer se ut enligt följande: Kommer köra samma system varje vecka så alla vet vad kostnaden hamnar på. Systemet kommer vara 4 hel, 5 halv & 4 säkra matcher. Helgarderingarna kommer "brytas" ut med utgångstecken i respektive match, kravet är att MINST 2 av 4 u-tecken ska vara rätt. De 5 halvgarderingarna är alla matematiska. Hade man kört detta system utan reducering blir kostnaden 2 592 SEK, med kravet ovan reducerar vi ner kostnaden till 1 056 SEK. Det är inga ytterligare villkor i systemet, är lite allergisk mot alla de system som finns med 12-rättsgaranti osv, visst de kostar inte lika mycket, å andra sidan är det inte ofta det stämmer i "ramen"...

Min tanke är att jag ska försöka få ihop 10 andelar, vilket innebär 106 SEK per andel & vecka. Jag kommer inte ställa ngt krav på att man bet in för ett visst antal veckor i förväg, utan det är helt OK att bet vecka för vecka, DOCK kommer jag ha en deadline att pengar ska finnas på bolagskontot senast Torsdagar kl 21.00, detta för att kunna jaga ersättare vid ev avhopp. Men givetvis hoppas jag att de som väljer att vara med tänker någurlunda långsiktigt & väljer att vara med ett tag då det inte är ngn astronomisk summa vi spelar för.

ALLA som vill får vara med & diskutera fram raden, ju fler som är delaktiga desto roligare anser jag. Dock är det jag som har den "slutgiltiga" rösten när systemet ska lämnas in...

Har ni några frågor, ställ dom här lr sk ett PM. Vet ni direkt att ni vill "hoppa på tåget", sk ett PM med mailadress så kommer en inbjudan. Bolaget startas när vi är fullt manskap (10 andelar).

Med vänlig hälsning
Robert
Jag hoppar gärna med .
Sebkar är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat