Ämne: NHL 28/4
Visa ett inlägg
Gammal 2013-04-29, 17:18   #31
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pilkast Visa inlägg
När du så tydligt inte fattar, varför ens yttra sig?! När han har sitt spreadsheet publikt så hamnar han i olika listor här på sharps. Där med är det öppet för folk att följa under "falska" förespeglingar - i detta fall en för hög och förfalskad träffprocent och ROI.

De flesta har källkritik som främsta ledordet och ryggar inte blint - tyvärr gäller det inte alla och då sharps vill vara ett seriöst bettingfora så går ju detta inte för sig, kan ju inte ha kameleonter bland sig...

Om han nu enbart gör detta för sin egen del och använder sheetet som ett kladdblad, då kan han lika gärna "bocka ur" rutan som gör så att sheetet visas publikt på sharps.

Men, det är ju tydligt att han velat stoltsera med "falska" siffror och resultat...

Håller inte alls med dig. Man har inga obligationer att föra ett korrekt sheet här på Sharps, det finns inga sådana regler. Som sagt, hade han uttryckt sig "rygga mig alla! woho!" eller startat en speldagbok där han basunerat ut sina spel så hade jag förstått en efterföljande irritation. Men man kan föra ett sheet hur man vill utan att riskera påhopp.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat