Visa ett inlägg
Gammal 2013-05-01, 16:38   #3
PEACE
Banned
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 102
Sharp$: 818
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rllstlskls Visa inlägg
Jag har stött på ett stort problem hos bet365 och skulle vilja berätta vad som hänt, för att varna andra och för att kanske få tips från er andra om vad jag kan göra. Så här ligger det till:

1. Jag registrerar mig på bet365 i början av februari och gör en insättning på 500kr (banköverföring), jag får då 500kr extra i bonuspengar. För att kunna ta ut dessa pengar måste man först nå omsättningskraven samt verifiera sig. När man registrerar sig ska även en kod skickas till ens hemadress.
2. Jag spelar på och tillslut har jag lyckats nått omsättningskravet. Jag bestämmer mig för att ta ut summan på kontot och då måste man tydligen använda samma uttagsmetod som man satte in pengar med, så det är vad jag gör.
3. Efter att jag begärt uttaget skickar de mail till mig där de ber mig skicka in id-handling. Jag frågar om körkort går bra och det gör det. Jag skickar in en scannad bild på mitt körkort. De skickar då ytterligare ett mail till mig där de nu även kräver att jag ska visa ID-kort. Redan här blir jag konfunderad då jag redan skickat in körkort som borde räcka. Men jag gör ändå som de säger och skickar en inscannad bild på mitt ID-kort.
4. Återigen mailar de mig och kräver nu att jag ska ta en bild där jag håller upp mitt körkort samtidigt som mitt ansikte är synligt. Jag ifrågasätter det här men går ändå med på det. Det står ingenstans på hemsidan att man ska behöva göra detta. Den första bilden jag skickar in godkänns inte då texten på körkortet inte syns tillräckligt väl. Jag testar en annan kamera och den här gången är texten tydligare och man kan se vad som står på kortet, ändå godkänns det inte. Jag tvingas skaffa en ny kamera bara p.g.a. detta vilket är ganska otroligt för en sån liten sak. Jag tar en tredje bild och den här gången godkänns det.
5. Jag har nu skickat in alla idhandlingar men nu säger de att för att uttaget ska gå igenom måste jag ange en pvc kod som kommer via brev till min adress. Problemet är att det nu har gått över en månad sedan jag öppnade kontot men fortfarande ingen kod. Enligt dem ska det ta 2-5 arbetsdagar.
6. Jag kontaktar livechatten och förklarar detta. De skickar en ny kod. Jag väntar i några veckor men det händer ingenting. Jag börjar ana att något är fel.
7. Jag kontaktar dem återigen och försöker få hjälp. Men det är samma sak igen. De ber mig ange min adress igen så att de kan kontrollera att de skickat den till rätt adress. Adressen stämmer. En tredje kod skickas.
8. Pengarna går tillbaks till mitt konto då uttaget inte gick igenom.
9. Jag fortsätter vänta i veckor men det är samma sak igen. Jag kontaktar dem igen och de skickar en fjärde kod. Självklart kommer den inte fram nu heller.
10. Jag kontaktar livechatten igen och hoppas kunna få hjälp. De berättar då för mig att jag helt plötsligt är fullt verifierad och KAN göra uttag. Jag har bildbevis på detta. Jag frågar t.o.m. om det verkligen stämmer och personen jag pratar med i livechatten säger att jag kan göra uttag. Jag gör då ett uttag men tiden passerar och inga pengar.
11. Jag kontaktar dem ännu en gång och då säger de igen att jag måste ange koden för att få mina pengar. Jag har alltså blivit lurad. jag tror de skickar en femte kod, den här gången manuellt. Den kommer inte fram.
12. Det är nu den sista april 2013 och jag har alltså väntat i tre månader på koden, jag börjar förlora hoppet. Det är inte sannolikt att posten misslyckas att leverera ett brev 5 gånger på raken utan felet ligger någon annanstans.

Vad kan jag göra? Det är inga stora summor det handlar om men jag har rätt till mina pengar. Tydligen ska dessutom flera ha problem med att få pvc koden från bet365, det räcker med att göra en enkel google sökning, t.ex. "bet365 pvc code". Jag vill avråda alla som funderar på att öppna upp konto på bet365 att spela där då det här börjar likna lurendrejeri, de har blåst mig.

Jag har berättat hela den här historien för bet365 men det tar mig inte seriöst. De säger bara att jag ska fortsätta vänta två veckor till.
Vad är det med dig. Hur kan du vara så loj. Ring deras telefontjänst och be att få prata med en svensk chef. Vägrar dom så bara ringer och ringer du.

För övrigt så, ja något är fel, Bet365 är marknadens enligt mig seriösaste bolag. Så något lurt har du nog hittat på.

Normalt skulle jag skälla mer på dig, men varför göra det en dag som denna när jag äter Public stenhårt!
PEACE är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat