Visa ett inlägg
Gammal 2013-05-07, 15:32   #1
Pilkast
 
Pilkasts avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 4 858
Sharp$: 604

Rektävling 2014
Stats: 0 - 1 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Pilkast travar vidare...


Jag startar här med en dagbok där mina egna spel står i centrum. Det kommer uteslutande handla om spel på trav - ALLA spel på trav.

Denna dagbok tolererar inga diskussioner - jag lägger mina spel och sedan är de lagda, punkt slut... Den som vill rygga gör detta på egen risk. Jag kommer ibland motivera kort men oftast bara lägga ut det jag spelat - ibland tidigt, ibland väldigt sent! Ibland kommer jag kommentera annat än spel, men det kommer ändock handla om travets värld.

Går det låsa tråden för andra än mig att skriva i tråden så får någon moderator gärna göra detta.

Diskutera kommer jag göra i andra trådar här på sharps - men inte här! Alla spel kommer redovisas i sheets, så ni kan se om jag är någon att följa... Vilket jag kan lova att jag är.

https://www.sharps.se/spreadsheet/24630

Ge gärna uppskattning för bra spel i form utav sharps - inte en massa tackinlägg, som kommer vara förbjudna! Här kommer även mina rekar i månadstävlingen läggas ut - ibland innan spelstopp, men oftast efter, av uppenbara skäl...

Sajter som kommer användas mest är Bet365, Expekt, ATG, Nordicbet och Unibet. På Unibet spelas enbart vinnare och platsspel pga av deras avvikande regler för H2H-spel.

Unitsintervall jag kommer ligga emellan: 1-5

Spel kommer komma med stor ojämnhet - ibland flera per dag, ibland inga. Ni kan ej ställa krav!

Kom nu ihåg! Detta är en ego-tråd! INGEN annan har rätt att skriva minsta stavelse i den - dessa ombeds tas bort av moderators och att överträdelse beivras! Så, nu är alla informerade om vad som gäller i stort - respektera nu vad jag skrivit om att detta INTE är en diskussionstråd, så blir alla glada...

Då kör jag!

__________________
Win some, lose some...!

You´ll Never Walk Alone...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
solum (+4), Migge (+1), V75fahlle (+5), doob (+10), lepadd (+5), NiLu (+5)

Senast redigerad av Pilkast den 2013-05-07 klockan 16:10.
Pilkast är inte uppkopplad   Ge poäng