Visa ett inlägg
Gammal 2013-05-29, 13:39   #10
slindoffer
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Göteborg
Inlägg: 403
Sharp$: 1077

Fotboll 13/14
Stats: 30 - 32 - 6
ROI: 107.28%
Vinstprocent: 48.39%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kusagwa Visa inlägg
Inte det du letar efter kanske direkt men en intressant artikel ifrån Wunderdog om underdog betting i NFL.

http://www.wunderdog.com/regular-sea...hilosophy.html

Sen så finns det en pdf fil som KP länkade för nåt år sen här på sharps som är skriven av en för detta chef för en sportsbook i ett av Las Vegas casinon där han går igenom flera olika bettingstrategier bland annat 2-6 system men även ett system som heter "Baseball Underdog System". Om du vill ha den pma mig din mail adress så skickar jag den till dig.

Länkar även ett sheet (https://www.sharps.se/spreadsheet/20602) där killen bakom det spelar en hel del dogs och spel som inte är favoriter. Rent spontant utan att ha filtrerat slindoffers spel i sheetet så verkar han lägga majoriteten av sina spel i de lägre divisionerna (Ligue 2, League 1, League 2, Segunda Division, Championship osv) samt en del på landskamper. Är väl mera skrällar i lägre ligor. Har även av någon anledning fått för mig att college serierna i USA ska vara underdog vänliga.

Förresten varför undrar du detta? Det går ju inte direkt att bara spela på underdogen och gå +.
Jag tror att det faktum att jag spelar lägre divisioner korrelerar till vad droid skriver om färre spelare. Nu är det väl inte alltid färre spelare i trupperna, men min känsla är att man är mer beroende av vissa spelare.

Jag har bäst roi i segunda division, tror jag, men alldeles för litet underlag för att det egentligen ska betyda något.

Sedan har jag lagt sporadiskt med spel den senaste tiden, då jag först kom in i en period där jag hade väldigt svårt att hitta värde, vilket allt i grund och botten handlar om.
slindoffer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat