Visa ett inlägg
Gammal 2013-07-05, 20:08   #385
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Vi lägger ner det här bolaget då det helt enkelt inte går runt, det är för många avhopp, för många som inte kan sätta in pengar i tid och jag har själv varken tid eller energi till att försöka hålla det hela rullande när det krånglar så pass mycket som det gjort nu. Det har i stort sett varit problem med allt som går varje vecka...

Jag ville inte ens driva bolaget från en början utan kollade bara om intresset fanns eftersom djungelhjuls dött ut men sen blev det tillslut ändå jag som startade det och fick ansvara för att jaga på folk varje vecka och det är totalt slöseri med tid som jag som sagt inte har.

djungelhjul har ju nu dragit igång sitt bolag igen så därmed kan man ju säga att grundsyftet för detta bolaget är borta eftersom det skulle ersätta hans bolag som då var inaktivt länge. Om vi ska starta det här bolaget igen sen när dem större ligorna drar igång så känns det som det finns betydligt bättre forum att diskutera och starta det hela på än här på sharps.

Tack alla ni som varit med och bidragit till detta bolaget på ett eller annat sätt och trevlig sommar+semester till er alla!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trouler (+20), Sacco (+30), Asder (+20), V75fahlle (+1)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat