Ämne: megabomben
Visa ett inlägg
Gammal 2013-08-01, 15:22   #312
Semicolon
 
Semicolons avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 853
Sharp$: 1997


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av morrowindl Visa inlägg
ok en variant på semis djärva förslag

A. Häcken-Thun 123-012

B. Slask Wroclaw-Club Brugge 01(2)-123(4)

C. Slovan Liberec-Zürich 123(4)-01

D. Swansea-Malmö 123(4)-01

0-2 rätt inom parantes och sortera bort låga utdelningar från ca 47000
Alltså, jag vill inte utmåla mig själv som någon allvetande person, sanningen är precis den motsatta. De enda lagen jag har koll på här är malmö och swansea. Övriga lag är helt blanka för mig. I ett sådant läge tycker jag det är fullt naturligt att titta på öppningsodds på pinnen för att se hur deras oddssättare, vars kompetens vida överstiger min, värderar de olika lagen och sedan jämföra detta med streckfördelningen.

Pinnen öppnade Brugge till 2.06 och det är ett odds som droppat ner till 2.0 nu.

Om ni tittar på övriga gäng jag tippat som vinnare så ser ni att samtliga är favoriter hos pinny, Liberec till 2.34 och Häcken till 2.37. Jämför detta med streckfördelningen i de olika matcherna, den är otroligt jämn. För mig är det självklart så att bomben-värdet måste ligga på de lag som har den procentuellt sett största chansen att faktiskt vinna om strecken ändå ligger så tätt.

Obs, detta är alltså en bedömning som jag gör på grund av brist på specifik kunskap och inte som en följd av att jag har någon särskild info eller kunskap. Därav min fråga till Cochise om han hade något som skulle motivera en Slask wroclaw seger. Det samma gäller för övrigt i de andra matcherna. Om någon vet, eller har någon reellt grundad känning som skulle göra Thun eller Zurich till favorit så är det ju kanonbra. men jag antar att folk är lika bortkommna som jag är i den här omgången och då är det enda rimliga att gå efter vad oddsen visar oss. Och där är favoritskapen tydliga.

Visst det kan självklart bli så att Slask Wroclaw vinner med 4-0, sweet, ge mig då något som talar för att det ska bli så och jag är all ears.
Semicolon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat