Ämne: Jaga Odds
Visa ett inlägg
Gammal 2013-08-28, 11:41   #6
robfri
Banned
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 996
Sharp$: 19213

Robfri Expertrekar
Stats: 72 - 87 - 1
ROI: 115.50%
Vinstprocent: 45.28%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mathiasej Visa inlägg
Aha ok, tack för den infon. hur undviker man detta på bästa sätt då? =)
Haha, ja du, det är klurigt kan jag säga. Ett tips är ju iaf att ha många bolag igång samtidigt. Sen med din strategi tror jag att du ibland måste låta bli att spela marknadshögsta oddset, låt säga att ngt bolag erbjuder 2.10 på en match, snittet ligger på 2.00, hittar du ngt bolag som erbjuder ex 2.07, hugg det enstaka gång för att på så sätt bryta deras "mönster" att se ditt tänk att endast lira utstick. På så sätt kommer du iaf överleva längre.

Själv hade jag 9 bolag aktiva i våras, spelar heller inga jättesummor utan några hundralappar på varje spel, ibland 1k som är mitt maxbet. I nuläget har jag 2 bolag kvar där jag kan spela den insats jag vill, resterande bolag har jag limmats ner till ca 20-30 sek/spel.

Dock ska tilläggas att jag inte använder pinnacle lr sbobet, det blir nästa steg. Där limmas du inte, anledning till att jag inte spelar där är för att jag anser att jag fortf är på den nivån att jag kan ta ett ngt lägre odds hos ex bet365, expekt osv då de titt som tätt erbjuder bonusar som väger upp det ngt lägre oddset. Men det är ju som sagt i mitt fall, hade man som många andra här inne lirat hårdare, då väger ju högsta oddset över kontra att få ngn bonus då & då.

Gäller som sagt att hitta sin egen väg, men detta är väl iaf hur jag tror/tycker du ska tänka.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
slapshot (+10)
robfri är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat