Visa ett inlägg
Gammal 2013-09-20, 09:30   #96
QW
 
Reg.datum: aug 2013
Inlägg: 21
Sharp$: 172
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Racerman Visa inlägg
Jag vet inte riktigt vad som skulle göra dom till 100% confirmed scam...
Allt har blivit kraftigt försenat men dom jobbar fortfarande på för fullt. Det verkar lite onödigt att fortsätta jobba på med ett scam långt efter dom fått in pengarna.
Är det första gången du spelar MLM? Det är ALLTID så här det funkar när man kraschar en pyramid. Man lovar guld och gröna skogar och håller inget, men stänger aldrig ner över en natt, utan låter offren gradvis inse att de blivit lurade. Om bedragarna bara klappade igen direkt och drog med pengarna, skulle det bli polisanmälningar, men det sker i stort sett aldrig i MLM-spel, just för att man låter luften pysa ur långsamt istället för att smälla bubblan.

Och vilka om vilka "dom" är, som du påstår jobbar så hårt? Kolla in vd Knut Emléns Facebook. Det är en veritabel who's who över svenska pyramidbedragare.

Det är 100 % confirmed scam och har så varit hela tiden.

Jag vet inte om du är bedragare eller offer, det är oftast oklart i MLM-spel och det vanligaste är att man är lite av varje (d v s man blåser folk längre ner i pyramiden och blir blåst av dem ovanför), men om du har huvudet på skaft använder du tiden fram till kraschen till att samla bevis, för när kraschen är ett faktum kommer de vara VÄLDIGT duktiga på att städa undan historik.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
boored (+50)

Senast redigerad av QW den 2013-09-20 klockan 09:34.
QW är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat