Visa ett inlägg
Gammal 2013-10-01, 22:15   #20
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av maddmax Visa inlägg
Du ser ingen motsägelse i det du skriver? Vad de frontar för max-bet för public spelar väl ingen roll om du bara kan spela 8 kronor på en match? Limiteringar är det enda som spelar roll om man ser långsiktigt. Om spelande i målvakters namn är att rekommendera överlåter jag till andra (jag utgår från att du redan läst det finstilta i kontraktet) men även om det vore riskfritt är det endast att skjuta problemet framåt.

Dessutom, hur mycket spelar maxinsats roll överhuvudtaget? Du kanske har en betydligt större kassa än jag (av någon konstig anledning kan jag inte hitta dina gamla spreadsheets längre ..) men vad Marathonbet erbjuder för supertak i NHL rör mig inte i ryggen. Pinnacles öppningstak i samtliga ligor jag spelar på räcker för min kassa (när det gäller USA är jag långt ifrån att oroa mig). Behöver du mer än dessa spelar du antingen på en helt annan nivå än mig eller så har du en "alternativ" (läs: farlig) BRM.

Så i detta fallet anser jag att det fetmarkerade stämmer, ja.. Men det är klart, folk har olika åsikter om allt.
Först och främst så är jag är en plus minus noll-spelare på betting, jag har tjänat mina pengar inom betting på affiliateverksamhet, surebetting osv. Därför har jag inte kvar alla sheets som slutat +- 0 efter 5000 spel.
Jag har en liten edge på NHL om jag anstränger mig men i övrigt så suger jag på betting, men även jag kan se att de finns värde hos Marathon.

Varför jag nämnde maxinsats var för att jag påpekade att jag satsade små summor, och att folk som bankar på 20k per bet kanske limiteras snabbare. Dock har de som sagt ett större marknadsdjup för high rollers, sedan limiteras de säkert snabbare.

Dock så har jag totalt sett gått plus på Marathon och det var min poäng. Ja, Marathon limiterar stenhårt när de väl limiterar, då talar vi 8 SEK per spel - men vissa verkar lyckas undkomma den här limiteringen ett bra tag. Jag hängde där i ett år och var totalt sett +, men tilläts ändå att spela.

Andra exempel på vinnande spelare som har kontinuerliga Marathonspel; Shellpeppe 103 % ROI efter 1925 spel. Djungelhjul, 117.91 % ROI över 639 spel, oscar4122, 111.94 % ROI över 994 spel. Tror Mackyyy hängde på Marathon också.

För mig är det en del av bettingen att jaga odds och registrera sig på varje site där det finns högsta odds (såvida bolaget inte är scam). Jag ser Marathon som random EU-bookie - de limiterar rätt hårt och snabbt, skillnaden är att på Marathon har du bra mycket mer värde att hämta på innan du blir limiterad. Så det var bara ett tips, men om man själv inte orkar prova så visst, smaken är som baken.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
maddmax (+10), Shell Peppe (+3)

Senast redigerad av Galeocerdo cuvier den 2013-10-01 klockan 22:19.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat