Ämne: NHL 13/14
Visa ett inlägg
Gammal 2013-10-02, 06:24   #2
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=680812

Målvakterna har förlorat ett par centimeter på längden, på benskydden. Kan ha bidragit till att det blev så målrikt idag. Skall hålla utkik på Ö-linorna.

Såg lite av varje i natt. Ett intryck är att Habs är ruggigt snabba på kontringar, snor lätt pucken och åker på friläge. Lite Devils i box play-style. Farliga. Carey Price är fortfarande inte elit, vad kanadensare än tror.

Caps offensiv ser riktigt bra ut, Bäckis och Ovechkin producerade och nyförvärvet Grabovski gjorde 3 mål. Holtby fick skit efter matchen, vilket han förtjänar för det 5:e insläppta. Men han såg inte så dålig ut i övrigt och räddade minst 2 (vad jag räknade) frilägen. Mer defensiven/alternativt de nya benskydden som påverkade.

I övermorgon kommer Flames till Verizon center. Flames har precis påbörjat sin rebuild och skall helt enkelt vara sämst i hela ligan, åtminstone i ytterligare 1-2 år. Man är rankade sist på de flesta power rankings. Gillar vanligtvis inte att spela favoriter till låga FT-odds under 2 ggr pengarna, men kan inte se hur Flames skall slå Caps. Vet inte riktigt vart jag tycker gränsen ligger oddsmässigt för att jag skall spela det.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Pettzon2 (+1)

Senast redigerad av Galeocerdo cuvier den 2013-10-02 klockan 06:28.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat