Visa ett inlägg
Gammal 2013-10-03, 19:29   #49
kusagwa
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 489
Sharp$: 3466
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Galeocerdo cuvier Visa inlägg
Men det är inte i hudfärgen, deras ras, som problemet sitter. Problemet mynnar utifrån det faktum att de kommer ifrån korrupta outvecklade odemokratiska samhällen. Många kulturer där det bor mörkhyade människor är "efterblivna" - deras värderingar och synsätt är desamma som fanns i Europa för länge sedan.

Men jag vet inte om du har vuxit upp bland massor med mörkhyade adopterade människor, jag har det, de är som vilken svensk som helst.

Som exempel, jämför Amadou Jawo i Djurgården med Kartellen-blatten Kaka. Den ena talar helt ren svenska och är skittrevlig, den andra är en kaxig kriminell som bryter sönder.
Problemet är just rasen. Etniska vita svenskar kommer bli en minoritet i Sverige om vi fortsätter importera afrikaner med mera, olika raser blandas, ålder på när svenska kvinnor får barn ökar och om invandrarna fortsätter producera barn som kaniner.

Du tror inte det finns ett samband mellan ras och kultur? Raser med högt utvecklad kultur tenderar ofta att ligga före raser med lågt utvecklad kultur. Europa och Asien som båda har högt utvecklade kulturer ligger avsevärt framför till exempel Afrika och de arabiska länderna både när det kommer till hur långt de har kommit teknologiskt, hur rika länderna, hur demokratiska de är osv.

Har vuxit lyckligtvis ute på den svenska landsbygden där det mest exotiska var adopterade indier och koreaner + några enstaka thailändskor.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
the_mirage (+10), Pilkast (+10)
kusagwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat