Visa ett inlägg
Gammal 2013-10-05, 17:01   #92
maddmax
 
maddmaxs avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Cbus
Inlägg: 2 254
Sharp$: 3250


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pilkast Visa inlägg
Nu kan vissa som skrivit här inne, inklusive undertecknad, sluta skriva rekar då PK kommer göra allt i sin lilla makt för att skjuta de med avvikande åsikter, i sank...

Nu har du ju visserligen inte skrivit en rek sedan april så jag tror inte du behöver oroa dig för det.

Jag tror det är många, PK eller ej, som inte tycker om det jag skrivit i den här tråden. Jag har skrivit en rek sen dess och betyget där skiljer sig inte nämnvärt från vad jag brukar få. Dessutom tror jag inte att medelanvändaren på Sharps är en bra representant för resten av samhället, jag skulle tippa att röstfördelningen här ser bra mycket annorlunda ut (säkerligen i favör till SD).

Men det är klart, folk röstar låga betyg utan att ha läst reken (av olika skäl). Om man tror att ens politiska åsikter kommer påverka negativt är det ju bara att låta bli att tala politik här. Det är trots allt ett spelforum, och vägrar man reka bara för att man vill tala politik så har man sina prioriteringar felvända. Det finns många forum man kan prata politik på.

OnT: Vad tror ni om chansen/risken för att C eller Kd åker ut detta valet? Om detta syns tidigt i opinionsmätningar lär folk låta bli att stödrösta och det kanske blir tvärtom? Något som V-S-Mp lär tjäna på.
__________________
"Jag behöver en jävla iPhone 4. Fyfan. Kom igen nu alla fucking spel. Bara gå in."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Pilkast (+1)
maddmax är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat