Visa ett inlägg
Gammal 2013-10-05, 18:08   #97
Pilkast
 
Pilkasts avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 4 858
Sharp$: 604

Rektävling 2014
Stats: 0 - 1 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Galeocerdo cuvier Visa inlägg
Nu har jag aldrig läst dina rekar, någonsin, men låt oss ponera att jag gjort det - varför skulle jag rösta ned reken bara utifrån det faktum att vi har olika politiska ståndpunkter?
Om man endast kan samarbeta/samverka med de som röstat på samma parti som en själv, ja då hade jag exempelvis endast kunna tala med 6-7 % av samhället. (Folkpartister). Av mina fyra flickvänner har tre varit (V)änster, och en (M). Inte en enda (FP)!

Klart som faan du läst någon rek av mig - dum vore du annars, hehe... Vet inte varför du försöker göra en sådan stor sak av detta - luktar överkompensation, lång väg... Nåja, skämt åsido.

Jo, det finns "många" som röstar ner rekar för att de inte gillar rekaren eller dennes åsikter - inte svårare än så... Din liknelse haltar ju betänkligt då valet handlar om så mycket mer än ett par sketna rekar på sharps... Dumstrut på, där...!

Angående dina flickvänner så talar ju detta för min "sak" - det slutade ju inte lyckligt i något av fallen, eller hur...?! Och tre åt vänsterhållet - vad umgås du i för kretsar, egentligen - AFA?

Vidare så anser jag att du gör klokt i att läsa mina framtida rekar så att du också kan bli vinnande i längden... Välj även dina framtida fruntimmer med mer omsorg och rösta rätt i valet 2014 så skall du se att du också kommer att bli en lycklig människa, till slut...

Angående reken du lagt så torde denne vara solklar att gå in - bra odds sett till risken...

Spela dock INTE att MP blir större än SD i valet - där kommer du förlora "big time"...

__________________
Win some, lose some...!

You´ll Never Walk Alone...
Pilkast är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat