Visa ett inlägg
Gammal 2013-10-05, 22:07   #104
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pilkast Visa inlägg
Klart som faan du läst någon rek av mig - dum vore du annars, hehe... Vet inte varför du försöker göra en sådan stor sak av detta - luktar överkompensation, lång väg... Nåja, skämt åsido.

Jo, det finns "många" som röstar ner rekar för att de inte gillar rekaren eller dennes åsikter - inte svårare än så... Din liknelse haltar ju betänkligt då valet handlar om så mycket mer än ett par sketna rekar på sharps... Dumstrut på, där...!

Angående dina flickvänner så talar ju detta för min "sak" - det slutade ju inte lyckligt i något av fallen, eller hur...?! Och tre åt vänsterhållet - vad umgås du i för kretsar, egentligen - AFA?

Vidare så anser jag att du gör klokt i att läsa mina framtida rekar så att du också kan bli vinnande i längden... Välj även dina framtida fruntimmer med mer omsorg och rösta rätt i valet 2014 så skall du se att du också kommer att bli en lycklig människa, till slut...

Angående reken du lagt så torde denne vara solklar att gå in - bra odds sett till risken...

Spela dock INTE att MP blir större än SD i valet - där kommer du förlora "big time"...

Du borde jobba på din attityd. Du är väldigt osympatisk, fördomsfull och omogen sett till din ålder. Bara osar av "lilla gumman"-attityd.

Signar ut ur den här infekterade tråden.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
fuzzy_ (+10), Haltmathe (+100)
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat