Ämne: V86 9/10
Visa ett inlägg
Gammal 2013-10-09, 18:25   #123
laxdasen
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Helge Visa inlägg
Nej! Jag vill ha spel på lika villkor, det har vi inte idag.


Det som ger incitament för de utländska spelsyndikaten är framförallt 3 förutsättningar :



1: Utländska samarbetsparters erhåller ca 25% på omsättningen i kostnadstäckning, vilket ger möjligheter att ge STORA spelsyndikat en återbetalning”rejkback” på omsättningen, gissningsvis ca 10% .

2: Tekniskt överlägsna förutsättningar där det går att spela ”filer” innehållande 100 000 system per fil, mot på atg.se där en fil får innehålla 9999 system. Då varje fil tar ca 1-2 minuter att spela över atg.se så GÅR det inte att spela miljontals system över atg.se, då det tar många timmar att överföra. Utländska spelsyndikat har således 10ggr bättre teknik än vi spelare på atg.se

3: Man bör nog inte bortse från möjligheterna till pengatvätt, då omsättningen i dag uppgår till gissningsvis minst 1 miljard, förmodligen 1,5 miljarder och det brukar beräknas ett värde på ca 20-25% i tvättade pengar.



Man ska också vara på det klara med att supersyndikatet har köpt upp de absolut bästa travanalytikerna i Sverige, och spelet har absolut inget med ”robotspel” att göra, en fullständigt felaktigt vokabulär skapat för populistisk förvirring i samband med Svenska Spels problem med pokerrobotar(där ordet har giltighet)

Sammantaget ger dessa förutsättningar så enormt stora fördelar, att spelet kommer att fortgå så länge incitament finns kvar, oavsett ATGs olika försök att försvåra genom begränsningar.




http://www.gamblersvardag.se/atg-och...e-eller-chimar
Detta borde gälla även i Sverige! Vore underbart!!!!!!!
__________________
@laxdasen
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat