Ämne: William Hill
Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-06, 17:25   #7
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2204
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SuperAnton Visa inlägg
Jag snittar runt 3000 per inlämnat spel, men hos William Hill hann jag inte spela många spel innan detta hände. Hade lite flax på några cykelspel och det räckte tydligen för att tända varningslamporna hos dem.

Det är inte första gången detta händer mig, men det är ändå en intressant tanke som slår en. Varför skulle någon någonsin vilja bli kund hos ett spelbolag som William Hill? Om du är en vinnande spelare så ber de dig fara-och-flyga så det är bara som förlorare som du är välkommen. Vad har de då att erbjuda någon människa egentligen??
95 % av kunderna är inte limiterade, riskerar inte det samma och bryr sig inte om andras problem som ventileras på olika forum. Dom resterande 5 procenten klarar sig bolagen utan.

En Ica-handlare klarar sig bra trots att några pundare länsar stället med rakblad och försvinner ut med några kilo oxfile. Men ändå gör han allt i sin makt för att undvika det lilla svinnet. Och på samma sätt resonerar spelbolagen.

Sen ska man skilja på vinst och vinnare. Men det går på några minuter att skilja ett rötkonto från en Persona non grata.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat