Visa ett inlägg
Gammal 2013-11-04, 22:21   #9
Pilkast
 
Pilkasts avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 4 858
Sharp$: 604

Rektävling 2014
Stats: 0 - 1 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
Ja och svensken Fredrik Svensson har häktats för mordet på sin exflickvän Marina.
Norsken Breivik mördade 69 personer.

Ställning 70-5 till Nordborna?

Brotten begås av enskilda individer med olika sociala situationer eller uppväxter. Punkt.

Bra där, PK! Ställningen? Snarare 500-100 till "di mörkes" fördel... Vet du vad konceptet överrepresentation betyder, eller är du så indoktrinerad så att du går på Reinfeldts och Jerzys skitsnack om att den grova brottsligheten minskar...?

Sedan den massiva invandringen började på 80-talet så har även invandrarnas antal i svenska fängelser ökat abnormt mycket! Har själv jobbat på ungdomsfängelse så jag vet att detta stämmer - 90% utav alla intagna är av utomeuropeisk art... Detsamma gäller vuxna interner, i svenska fängelser - MEN, att få fram slika siffror går INTE då det i Sverige är förbjudet att "logga" personer efter etnicitet, så det enda sättet är att uppleva detta själv...

Det är epic fail på dig att ta till det vida kända greppet som innebär att påstå, rätt så, att även etniska svenskar begår brott... Klart som faan de gör det - men, behöver vi verkligen importera fler av dessa, tycker du?! Det fråntar inte faktum att, trots att första och andra generationens invandrare, är i klar överrepresentation vad gäller grov brottslighet och de närmar sig även att vara det i absoluta tal...

När du läser om ex. en överfallsvåldtäkt - tänker du då instinktivt att det måste vara Kalle, Pelle, Anders, Tomas och Peter som begått detta brott???

I Norge var det 100% av alla överfallsvåldtäkter som var utförda utav utomeuropeiska invandrare under 3-4 år! Varför skulle det se annorlunda ut i Sverige?

http://www.dagbladet.no/2009/04/15/n...nriks/5759702/
__________________
Win some, lose some...!

You´ll Never Walk Alone...

Senast redigerad av Pilkast den 2013-11-04 klockan 22:23.
Pilkast är inte uppkopplad   Ge poäng