Visa ett inlägg
Gammal 2013-11-04, 23:17   #13
Pilkast
 
Pilkasts avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 4 858
Sharp$: 604

Rektävling 2014
Stats: 0 - 1 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
Nu är jag inte av den läran att just mord kan kopplas till fattigdom utan det är mer rån, stöld och våldsbrott som är kopplade till rån/stöld. I enstaka fall kan en person gå extra långt i en pressad situation. Här är jag övertygad att vissa grupper är överrepresenterade men det har med deras unika situationer att göra. Dessa grupper tror att de saknar möjligheter att lyckas (=tjäna ihop pengar) på annat sätt iom samhällets struktur. Dessa grupper är extra utsatta på arbetsmarknaden, så är det bara.

När det kommer till grövre våldsbrott såsom mord har jag väldigt svårt att se att det kan kopplas till personers härkomst. Det är psykiskt instabila personer som begår sånt. Personer som behöver vård, som kanske sökt vård men blivit ratade. Eller som tidigare fått vård men blivit felaktigt friskförklarade pga saknade resurser.

Finland har bara 1/3 i antal av Sveriges invandrare men mer än dubbelt så många mord sker per år. Då ska ni inte heller förglömma att majoriteten av Sveriges invandrare/utrikesfödda är just från våra grannländer.

SD sympatisörer är experter på att tänka med sitt selektiva minne. Tillförlitlig statistik har de ingen aning om vad det är eller hur mycket data som krävs för att bygga tillförlitlig statistik. http://en.wikipedia.org/wiki/Data_dredging läs och se er själva i spegeln.

Herregud - vi kan slänga statistiska undersökningar och grafer mellan varandra i evig tid och inte kunna övertyga den andre... Du har dessutom mage att anklaga de som röstar på SD att de framkommer med icke-tillförlitliga statistiska och så refererar du till Wikipedia - är du sann, eller...???!!!

Angående grov brottslighet - vi kan ta skjutningarna som nu pågår i Malmö, Göteborg, Stockholm, Södertälje och vart faan som helst - anser du dessa ha ökat eller minskat på senare tid (senaste 20 åren)...?

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan...er_6272110.svd

http://affes.wordpress.com/2009/05/0...alt-1975-2008/


Jag skulle kunna via statistik visa på att främlings- och hatbrotten i Malmö ökat med x-hundra % - tyvärr så är BRÅ och media knähundar och vägrar påvisa vilka det är som står för dessa hatbrott. Oftast är det brott mot judar och tror ni då att det är nazistKalle, Pelle, Håkan eller Tomas som står för denna ökning...? Eller har det något med den abnorma ökningen av antisemitisk MENA-befolkning som står för denna ökning...?

All forskning och undersökningar visar på samma resultat - nämligen den att det är folk från MENA som ligger bakom denna ökning, dvs, oftast muslimer som hatar judar och inte som media oftast försöker vinkla det till att det skulle vara nynazister - den judiska församlingen påvisar detta själva...
__________________
Win some, lose some...!

You´ll Never Walk Alone...
Pilkast är inte uppkopplad   Ge poäng