Visa ett inlägg
Gammal 2013-11-12, 16:23   #92
patrik_g
 
patrik_gs avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Åre
Inlägg: 2 963
Sharp$: 4616


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

2013-11-12 19:00IshockeyLeksand vs Färjestad BK 2 FT 2 2.500



Inte kul spela i mot sitt favoritlag men jag tror FBK kommit igång nu efter fiasko starten av säsongen. Man är alldeles för bra för att ligga i botten av SHL.


Leksand kämpar på och spelar sin tråkiga hockey som ger sina poäng. Ligga åtta är fullt godkänt som nykomling och med denna trupp. 1-2-0 tre senaste och mot dessa lag: Brynäs, Frölunda och HV71. Som sagt man tar sina poäng.


Andramålvakten Joel Gilstedt finns inte med i laget ikväll. Men både Jens Jakobs och Kevin Kapstad är redo för spel.

”Alla är tillgängliga” skriver lagets assisterande tränare Johan Rosén i ett sms till Sportbladet.


Färjestad avslutade tre sista matcherna innan uppehållet med fem poäng där förlusten mot AIK var en stor missräkning. Bra för självförtroendet att få slå ett topplag som Luleå med 3-0 innan uppehållet.

Skadeläget ser mycket bra ut:

Färjestad är för första gången den här säsongen helt ordinarie. Det betyder att backduon Garrett Strafford och Shawn Belle, samt lagkaptenenen Rickard Wallin är i speldugligt skick.


I går anslöt även tryoutspelaren Charles Bertrand, och han finns med i truppen i kväll. Det gör även J20-centern Christoffer Forsberg.



Leksand besegrade Färjestad i Lövberg Lilla Arena senast lagen möttes i SHL 3-2. Annars har Färjestad lätt för Leksand. Fyra raka vinster.


Spelbolagen kan inte ta ställning här. Men det kan jag. Färjestad till (2.50) spelas! Färjestad är klart bättre i grunden och vilan har varit bra för laget.
__________________
Varje dag är en ny speldag
patrik_g är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat