Visa ett inlägg
Gammal 2013-11-16, 11:38   #105
Migge
 
Migges avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 866
Sharp$: 3615
Standard

Unibets regler & villkor, Trav Vinnare & Plats:

5.11.11 Vid spel gällande "vinnare" eller "plats" kommer, om inte annat anges, inga insatser att återbetalas för deltagare/resultat som inte deltar eller som drar sig ur (före eller under) evenemanget. Unibet förbehåller sig rätten att enligt eget gottfinnande tillämpa Tattersalls regel 4, som förklaras i <7.1>, beträffande alla tävlingar. Detta kommer att anges i samband med spelerbjudandet och/eller den relevanta sportspecifika regeln.

Unibets regler & villkor, Trav Head To Head:

6.30.1 Spel gällande "head to head" där åtminstone en häst slutför kapplöpningen rättas på basen av det officiella meddelade resultatet från den styrande organisationen.

6.30.2 Ett spel gällande head to head där ingen av hästarna får ett officiellt resultat kommer att förklaras som annullerat.

6.30.3 Ett spel gällande head to head där båda hästarna registreras med samma officiella tid, kommer att rättas baserat på vilken häst som i resultatet noteras som vinnare över den andra hästen; om det inte går att avgöra vilken häst som vunnit över den andra enligt resultatet, kommer spelet att förklaras som annullerat.

6.30.4 Ett spel gällande head to head och/eller triple head kommer att förklaras som annullerat om:

•Ingen av de deltagande hästarna avslutar loppet; och/eller

•Ingen av de deltagande hästarna tilldelas några prispengar.

6.30.5 I fall av tryckfel gällande information som, men inte begränsat till, lopp- och startnummer, loppets namn, samt metod eller distans för start, kommer spelet fortfarande att betraktas som giltigt, förutsatt att alla angivna hästar deltar i samma lopp under samma evenemang.
Migge är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat